Slik fjerner Acai Juice Flekker

May 23

Acai bær vokser på den ville palmberry tre hører hjemme i Brasil. Den Acai Berry er høy i næringsstoffer, antioksidanter. I likhet med andre juicer, kan acai dryppe og splatter på klær og teppe. Heldigvis kan du fjerne acai juice flekker med hjelp av noen vanlige og rimelige husholdningsartikler.

Bruksanvisning

Klær

1 Hold klesplagg under kaldt, rennende vann for å skylle acai juice flekker av. Plasser klesplagg på et flatt underlag med saften flekken vendt opp.

2 Fyll en liten beholder med 2 kopper kaldt vann og 1 ss. av flytende oppvaskmiddel. Bland innholdet med en skje. Dypp en hvit klut i blandingen.

3 Blot acai juice flekken med mettet klut. Begynn blotting ytterkanten av flekken og arbeid mot midten.

4. Fortsett blotting flekken inntil all væske er absorbert. Hvis det er nødvendig, mette klut i blandingen og fortsetter blotting til acai juice flekken forsvinner.

5 Rub forvask flekkfjerner direkte på det området av klær påvirket av juice flekken. La forvask flekkfjerner for å suge inn i klær i 15 minutter.

6 Vask elementet i kaldt vann. Dersom flekken fortsatt etter vask, senk plagget i en bøtte fylt med 2 kopper kaldt vann og 3 kopper hvit eddik. La klær å suge over natten før hvitvasking igjen i kaldt vann.

tepper

7 Blot overflødig acai juice med flere papirhåndklær. Stopp når tørr tørkepapir ikke lenger absorbere noen juice.

8 Fyll en liten beholder med 2 kopper varmt vann. Legg 1 ss. av ammoniakk til vannet og bland med en skje.

9 Fukt en ren, hvit klut i blandingen. Vri ut overflødig væske.

10 Blot acai juice flekken med kluten. Start på kanten av flekken og jobb deg mot midten. Fortsett blotting til flekken forsvinner.

11 Blot teppet med en ren klut fuktet med kaldt vann. Pat tepper tørr med et håndkle.

Hint

  • Bland aldri ammoniakk med blekemiddel eller produkter som inneholder blekemiddel. De resulterende gasser er giftige.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com