Slik Cure Butternut Squash

April 13

Slik Cure Butternut Squash


Når hagearbeid er gjort riktig og været favoriserer gartner, kan høsten være en tid med stor overflod. I noen tilfeller gir det for mye overflod. Når høstslakte gir mer butternut squash enn du realistisk kan konsumere og gi til naboene, er det på tide å vurdere å bevare gresskar ved herding dem. Senere kan du ta dem ut for en koselig vinteren tallerken eller en tidlig vår comfort food.

Bruksanvisning

1 Velg din squash. Når stilkene blir brune og tørre, er det en indikator på at squash er klar til å gå. Bruk hansker for å unngå skade på huden. Beskjæringssakser er best å lage rene kutt til stammen.

2 Plasser squash på en tørr overflate med god luftsirkulasjon. Noen gartnere kan holde dem utenfor forutsatt at temperaturen er minst over 50 grader F (10 grader C), men inne fungerer like bra.

3 Vent. Butternut squash vil ta omtrent 10 til 12 dager for å kurere i 50 til 55 grader F temperaturer. Du kan fortelle når squash er kurert hvis huden er vanskelig og ikke lett mørbanket. Riktig kurert squash kan vare i flere måneder.

Hint

  • Håndtak ferskt plukket squash veldig nøye som huden er sannsynlig å være lett blåmerker, som vil forringe kvaliteten.
  • For å hindre bakterier fra å ødelegge din squash, spesielt hvis den har en skadet skall, dypp dem i en meget mild (01:10) løsning av blekemiddel og vann før herding og lagring.
  • Hold luftsirkulasjon høy og luftfuktigheten relativt lav under herding og også under lagring. Gi gourds en god mengde av luftrommet mellom dem for å holde fra å bygge fuktighet. Ikke stable dem.
  • Vær sikker på at forholdene er relativt konstant, mens herding, som variasjoner i temperatur og luftfuktighet vil påvirke kvaliteten på squash. Temperaturer som er for høyt og tørt vil resultere i dehydrert squash; altfor kald og våt og squash vil ikke kurere riktig.
  • Hvis du er lite plass for herding, kan du plassere squash på en hylle og bruke det som faller dekorasjon.
  • Unngå lagring squash nær epler, som epler avgir etylengass, noe som gir raskere modning.
  • Spis eller forkaste squash som har blitt plukket for tidlig; kvaliteten vil ikke bli bedre med herding. Også forkaste squash som er sterkt skadet.
  • Bruk skarpe beskjæringssakser når høsting for å redusere risikoen for glidning og skade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com