Wall Base Trim Ideas

April 12

Wall Base Trim Ideas


Selv om en baseboard ikke kan virke som en viktig designelement for et rom, kan en baseboard bringe en aura av luksus til design. Eksisterende gulvlister i ditt hjem er avhengig av både alder av ditt hjem og rommet som stua i en eldre hjemme kan ha en forseggjort tre-seksjon underlaget trimme mens en ranch hjem kan bare ha en tynn, enkel trestykke.

Design

Hvis du ønsker et rom med en eldre tradisjonell baseboard, kombinere flere lister å lage en tre-seksjon støping. Den rette eller bord, seksjon av bunnplaten festes til veggen i midten, mens en hette gjelder for den øvre del av brettet. Hetten er strengt tatt et dekorativt brikke som gir toppen av baseboard et mer ferdig utseende. Anvendelse av basen skoen på bunnen av brettet bistår i en polert utforming.

Størrelse

Størrelse betyr noe når du installerer en baseboard. En stor baseboard, ca 5 inches høy, blir merkbare i et rom design, mens en mindre baseboard av 1/2 tommers kan synes å forsvinne. Se på andre molding på rommet ditt og størrelsen på veggene som større baseboards fungere godt i rom med høyere murer fordi de lavere lengden på veggen. En annen vurdering for størrelsen innebærer den totale størrelsen på baseboard når trim cap er inkludert i utformingen.

materialer

Baseboards er tilgjengelig i en rekke tresorter eller tre kompositter. Hvis du ønsker å holde kostnadene nede, installere en billig trevirke, som furu eller gran. Ettersom disse tresorter har en tendens til å være myke, er de mindre tilbøyelige til å splitte eller renning. En dyrere trevirke for basen molding inkluderer eik, mahogni, bjørk, valnøtt og andre treslag. Nok et alternativ innbefatter en høy tetthet polyuretan gjengivelse som er ganske dyrt, og kan være vanskelig å installere.

Behandling

Du kan kjøpe noen gulvlister med en behandling, som kan bestå av hvit maling, en forbehandlet beis eller en vinyl flekk legget over tre kompositt. Enkelte gulvlister, slik som de fra furu og gran, gjøre det bra med et strøk maling. Malingen kan være en mørkere nyanse av fargen på veggen for en blanding effekt eller kontrast fargen på veggen for en mer dramatisk appell. Farging er også et alternativ, og fungerer godt med de dyrere skogen, for eksempel eik, mahogni, bjørk eller valnøtt. Du kan flekke dem til sin naturlige farge eller velge en som vil koordinere med tremøbler i rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com