Hvordan Toalett Vents Work

May 1

Hvordan Toalett Vents Work


Det er en misforståelse at det primære formålet med toalett vents er å slippe kloakk gasser trygt i luften utenfor bygningen. Mens de utfører denne funksjonen, de har en viktigere formål som er avgjørende for riktig drift av et toalett. Toalettavfall linjer er forseglet, og hvis ventilene ikke tillot luft inn i dem, ville det resulterende vakuum stoppe strømmen av vann og kunne tømme toalettet.

History of Venting

Ideen om bygge avfalls linjer skjedde til amerikanske rørleggere å følge utviklingen av P-felle i midten av det 19. århundre. P-feller var et stort fremskritt i sanitære forhold, fordi de inneholdt stående vann som forhindret angrepet av skadedyr og kloakk gasser gjennom vask og toalett avløp. Den ene ulempen med P-feller var at vannet fossende gjennom avløpsrør skapt et vakuum som tømte dem. En snarrådig rørlegger løst problemet ved å koble et rør etter P-felle som hadde det formål å tillate luft inn i avløp.

Typisk Toalett Venting System

Den viktigste toalett stabel i boliger er et 3- eller 4-tommers rør som strekker seg vertikalt ned fra hoved toalettet til kloakk. Den øvre del av stabelen minsker til en 2-tommers diameter rør som strekker seg gjennom taket. Hoved vent holder vann som strømmer i bunken, men hver avløp koblet til stakken har en egen lufte som strekker seg på en oppover bakke fra et punkt like utenfor sitt P-fellen å koble til hoved vent. De stikkledninger holde vannet beveger seg i avløp og beskytte fellene.

Hvordan Vents Work

Når en stor mengde vann kommer inn i avfallet linje etter man vannklosett, fyller det i røret og danner en forsegling. Når den beveger seg mot avløps, presser den luft og skaper et vakuum bak den. Air blir sugd inn gjennom ventilene for å fylle dette vakuumet, normal trykk i rørene og la vannet for å være i bevegelse. Dersom lufting er fraværende eller mangelfull, bremser vannet ned, sedimenter avgjøre, og rørene blir blokkert. I ekstreme tilfeller, P-feller tomme og kloakk gasser flykte inn i boligen.

Blokkerte Vents

Hvis klosettet tregt eller du oppdager gurgling lyder fra nærliggende avløp når du flush, er problemet sannsynligvis blokkert vents. Det er vanlig for rusk, slik løv, skitt eller en død fugl, for å blokkere ventilasjonsåpningen. Løsningen på dette problemet innebærer å klatre opp på taket og fjerne blokkeringen. Rusk kan også samle seg opp inne i lufteledningen ved et punkt hvor røret skifter retning. Du kan vanligvis fjerne rør med en rørlegger auger. Forlate situasjonen uadressert kan føre til hyppige avløp blokkeringer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com