Hvordan Samle Vinyl å sette rundt en bar krakk Seat

May 7

Hvordan Samle Vinyl å sette rundt en bar krakk Seat


Vinyl barkrakker var populære i diner stil av 1940-tallet og 50-tallet. Den barkrakk på den tiden var rund med krom støtter og aksenter. Denne stilen av avføring er å gjenvinne popularitet, og mange mennesker er utvinne eldre barkrakker å reparere eller erstatte den gamle vinyl. En vanskelighet i å jobbe med vinyl er at hver søm punktering viser, så samle stoffet kan utgjøre problemer. Det finnes teknikker som bidrar til å gjøre å lage pen vinyl barkrakker enklere.

Bruksanvisning

1 Separer avsnittene på den eksisterende setetrekket ved hjelp av en søm ripper. De fleste bar krakk seter er runde på toppen med flate sider.

2 flate ut bitene med hendene. Plasser runde delen over møbeltrekk vinyl og kutte ut formen. Plasser sideseksjon på vinyl. Skjær vinyl samme lengde, men legge til to inches til bredden.

3 Plasser sideseksjonen rettsiden opp på bordet. Klipp stoff tape samme lengde. Juster tape med den nederste kanten av sideseksjonen.

4 Brett sidedelen i to, ansikt sidene sammen, slik at de korte endene stille opp. Sy en dobbel-søm 1/2-tommers sømmonn. Brett godtgjørelsen til den ene siden. Snu vinyl høyre side ut. Sy to parallelle top-stitch sømmer 1/8 tommers fra sømmen og 3/8 tommers fra søm sy gjennom kvote på innsiden. Snu vinyl innsiden ut.

5 Cut V hakk 1/4 tommer dyp linjeavstand hver tomme langs utsiden av runden toppdekselet. Sett toppdekselet riktig side opp. Plasser toppen av sidedekselet ansiktet side sammen slik at de skarpe kantene justeres. Sy en søm med en 1/2-inch sømmonn. Spre søm åpent på innsiden, og sy to parallelle sømmer 1/4 tomme fra sømmen gjennom sømmen og dekklaget av stoff på hver side av sømmen.

6 Hånd sy et bredt tråklesting gjennom stoffet tape med hvert sting 1/4 tommer i størrelse. Vri dekselet høyre side ut og trekk den ned over setet slik at det er lunt og sømmen er mot baksiden. Snu setet over og trekke og skyve dine tråkles tråder for å lage en samle. Juster samles med fingrene slik at det blir jevnt fordelt. Stift vinyl til veden undersiden av stolen med en stift pistol. Staple gjennom stoffet hver halve tomme.

7 Snu setet over. Plugg inn en hårføner og sett den til sin lav innstilling. Beveg hårtørker langs sidene av vinyl setet 12 inches fra vinyl. Den vinyl bør stramme og krympe. Du vil ha det akkurat stram nok til å se glatt på alle sider.

Hint

  • Du kan legge welting mellom topp og sidedekslene for en kledd opp utseende.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com