Hvordan finne en Art Deco Sofa

April 18

Hvordan finne en Art Deco Sofa


En art deco sofa kan legge til et snev av klasse til ethvert rom. Dette er den perfekte stilen for alle som prøver å bygge bro moderne elementer med mer tradisjonell styling. Siden denne stilen har eksistert siden 1925, kan det ha flere varige evner enn en trendy sofa. Du vil kanskje en art deco sofa hvis du prøver å spare penger fordi du kan finne disse på sparsommelighet butikker. Her er hvordan du finner den perfekte sofa for Hollywood starlet.

Bruksanvisning

1 Se etter kurver. En art deco sofa har vanligvis kurver i stedet for harde linjer. Kurvene er ikke altfor tett, men i stedet ligner en bølge. Selv hjørnene av sofaen er avrundet. Du kan selv være i stand til å finne et snitt som bøyer rundt i rommet i en unik form. Denne stilen fungerer godt for enda mer moderne hus og vil definitivt få en ekstra titt.

2 Bruk solide, rike tekstiler. En art deco sofa har et element av luksus til det. Mange av de mer moderne sofaer bare brukes en fast stoff i stedet for et mønster. Dette er en måte å holde sofaen mer nøytral slik du vil ha det rundt i årene som kommer. Du kan ofte finne disse sofaer i alt fra en nøytral hvit til en feminin rosa. Bruk overdådige stoffer som fløyel og selv silke eller satin. Bare sørg for at du kan leve med uansett hva du velger, fordi disse ikke er så familievennlig som en microfiber. Skinn ble ofte sett i art deco design. Plus, vil det ikke være som alle andres skinnsofa på grunn av de unike linjer.

3 Se etter deco detaljer. Disse ofte inkludert tufting. En art deco sofa ble vanligvis dekket med dusker. Tufte er utgangspunktet når samler skapes gjennom bruk av stoff dekket knapper. Bare sørg for at sofaen er fortsatt komfortabel nok til å sitte på i lange perioder av gangen. En annen signatur av art deco sofaer er at de er lavt til bakken som gir dem en moderne luft i stedet for følelsen som din bestemor sofaen. Ser også for rike utskårne detaljer på armer eller ben som vil legge en elegant luft og holde stykke fra tilsynelatende altfor moderne.

4 Se etter en wow-faktor. Dette kan være i detaljene, stoffene, eller linjene. En art deco sofa er det sentrale punktet i et rom. Det er til og med visse sectionals og paller som passer sammen som puslespillbrikker. Det definitivt ikke i ett med bakgrunnen. En god måte å vite at du har funnet en for deg er hvis du bokstavelig talt si wow første gang du ser den.

Hint

  • Art deco sofaer gjort et comeback i løpet av 90-tallet. Du kan finne dem på TV eller i din favoritt kaffebar dekket i lilla fløyel. Søk Craigslist for å se om noen er å bli kvitt disse sofaer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com