Slik fjerner et hjem alarmsystem

November 16

Et hjem alarmsystem kan gi trygghet og ro i sjelen for deg og din familie. Men, hvis du skulle velge å fjerne alarm system, kan du være i for et stort prosjekt, avhengig av hvor langt du vil gå. Mange alarm systemkomponenter er diskret og kan bli bedre igjen på plass enn fjernet. Noen brikker kan imidlertid være belastende. Fjerne dem er vanligvis bare et spørsmål om å løsne hengende mekanismer.

Bruksanvisning

En Bestem hvilke komponenter i alarmsystemet gjorde bli igjen på plass. Hvis brikkene ikke er i veien for andre ting, og ikke skape visuelle problemer, forlater dem alene er å foretrekke. Når de "viktigste" deler er fjernet, er det ingen ulempe å forlate de resterende brikkene på plass hvis de ikke er i veien.

2 Varsle alarm overvåking selskapet (hvis det er en) før du kobler fra alarmen. Ellers er det sannsynlig at politiet vil svare på ditt hjem.

3 Deaktiver alarmen via kontrollpanelet. Hvis det er et vedlikeholdsmodus, sette alarmen i vedlikeholdsmodus.

4 Koble fra strømmen til alarm og sirene eller horn på krets-boksen. Det er veldig viktig - for å hindre elektrisk støt eller død - for å bruke multimeter eller annen testor å sikre at strømmen er ikke strømmer til alarm deler før du prøver å håndtere eller koble dem.

5 Koble fra strømmen til sirene eller horn. Fjerne alarm systemkomponenter kan utløse alarmen på grunn av kluss motstandstiltak. Koble fra sirene eller horn første vil hindre falske alarmer.

6 Undersøk hoved varslere. Vanligvis er dette nær en av inngangene. Finn ut om det er drevet via batteri eller elektriske ledninger. Mest elektrisk kablede systemer har et batteri backup i tilfelle strømbrudd, så tilstedeværelsen av et batteri betyr ikke at systemet er batteridrevet.

7 Hvis hoved varslere drives via batteriet, koble fra batteriet først hvis mulig. Deretter fjerner eventuelle skruer eller spiker som holder alarmboksen på veggen. Hvis boksen er festet via en type lim, vil det være nødvendig å lirke boksen fra veggen.

8 Gjenta trinnene over for alle andre alarm kontrollpaneler.

9 Etter at alle alarmkontrollpaneler har blitt frakoblet og fjernet, fjerne de gjenværende komponenter som åpnings detektorer, bevegelsesdetektorer og glass break detektorer via skru eller trekke negler. Mange detektorer vil bli festet med lim. De kan fjernes ved å løsne.

10 fjerne Bare ledninger hvis det er absolutt nødvendig.

Hint

  • Pass på å følge alle vanlige elektriske sikkerhetsprosedyrer.
  • Når du arbeider med elektrisitet, er det alltid å teste for å sikre at en enhet er koblet fra før du prøver å betjene den.
  • Hvis du ikke følger disse advarslene kan føre til sjokk eller død.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com