Verktøy for å hjelpe gjøre daglige gjøremål når armen er i en Sling

November 15

Verktøy for å hjelpe gjøre daglige gjøremål når armen er i en Sling


Utføre rutinemessige husarbeid er noe alle må gjøre, enten vi liker det eller ikke. Selv om det kan se tidkrevende og fysisk, kan oppgavene knyttet til daglige gjøremål bli enda mer tungvint hvis du arbeider rundt en sykdom eller skade. Bruke noen husholdning hjelpere når armen er i en slynge kan hjelpe deg å holde hus og liv i orden.

dispensere

Med bare én tilgjengelig hånd, kan du finne den enkle oppgaven med å få såpe og vaskemiddel vanskelig å gjøre. Ved hjelp av såpedispensere plassert rundt i huset, kan du lettere få daglige oppgaver utføres. Har pumper satt opp i nærheten av vaskemaskinen med flytende vaskemiddel i en og flytende tøymykner i et annet for å forenkle oppgaven med å få vaskemiddel i maskinen. For personlig hygiene, må dispensere montert til veggene i dusj eller badekar og fyll med kroppsvask, sjampo og balsam.

Bruk dine Appliances

Selv om det kan være felles for håndvask noen retter når du ikke bruker mange i løpet av en gitt tid, bruker oppvaskmaskinen så mye som mulig. Selv om det kan koste mer, kjører oppvaskmaskinen så ofte som nødvendig for å få retter rent og la tørr syklus for å kjøre hele veien gjennom. Hvis du virkelig ikke ønsker å bruke ekstra penger på at selvtørkende alternativ, lå noen kjøkkenhåndklær over en disk og sette retter ut til tørk. Vend alt minst en gang slik at alle elementene helt tørre før du setter dem bort.

automatiske Cleaners

Ved hjelp av selvgående og operasjonelle verktøy kan bidra til å holde huset rent, selv når du har armen i fatle. Selvkjørende støvsugere og gulv scrubbere er på dyrere og overdådige enden av skalaen. De er små robot enheter som tar litt lengre tid å få jobben gjort; du kan lene deg tilbake og få alt gjort med et trykk på en knapp. For å holde toalettene rene, har automatiske rengjøringstabletter installert i vanntanken; Disse rene skålen hver gang noen tømmer toalettet.

Dyrestell

Hvis du eier et kjæledyr, og vil bli tatt tilfange av en slynge, men har fortsatt å ta vare på kjæledyrene, velger noen verktøy som er laget spesielt for kjæledyreiere. For katter, bruk en selvrensende kull boksen som automatisk øser gjennom kullet ved jevne mellomrom og innskudd søppel i en pose du enkelt kan fjerne selv med én hånd. Hvis du eier en hund, har en sensor doggie dør installert. Det åpner og lukker automatisk når hunden har på seg et halsbånd med riktig sensor chip i den. Du kan også få usynlig gjerde installert rundt eiendommen din, slik at du kan hvile og slappe av mens din hund eller katt kjører gratis gjennom hele din eiendom uten å kjøre unna.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com