Hvordan du rengjør Pet Carpet

January 2

Kjæledyr lukt og flekker på teppet ditt trenger ikke å være et stort problem, og gir deg til å forstå den underliggende årsaken til dem. Pet lukt henger ofte etter rotet er ryddet opp fordi det er protein i den. Pet flekker tendens til lysere eller blekemiddel teppe. Vanlige rengjøringsmetoder ikke alltid behandle den underliggende årsaken, og dyr gjerne se deres territorium jevnlig, men noen enkle tiltak kan bidra til å redusere problemet.

Bruksanvisning

1 Fjern avfall og kast. Plasser en gammel, tykk håndkle på skitten området og suge opp så mye fuktighet fra det som du kan.

2 Unn området med din valgte enzym rengjøring produkt, og følge veiledningen nøye og bruker mye vann.

3 Det behandlede flekken med en plastpose, slik at enzymet produktet vil bli fullstendig absorbert inn i alle lag av teppet, inkludert polstring. Man ønsker at enzymbehandlingen til å være fuktig i 24 til 48 timer.

4 Kast plastpose og la området tørke helt. Bruk en vifte for å fremskynde prosessen.

5 Bruk teppe flekkfjerningsmiddel i henhold til sine retninger og la tørke.

6. Påfør en mild løsning av ammoniakk og vann for å minimere falming eller tap av farge i berørte området. Bare DAB den i det berørte området med en svamp. Sørg for å skylle ammoniakk svært godt. Denne løsningen er bare brukt for å minimalisere tap av farge, ikke eliminere kjæledyr lukt. Hvis det ikke skylles grundig, kan det faktisk tiltrekke kjæledyret ditt, forårsaker flere ulykker i fremtiden.

Hint

  • Enzym produkter kan bli funnet på dyrebutikker, veterinærer, rengjøring forsyning varehus og på nettet. De er formulert for å konsumere pet urin og avføring, og hindrer dyr fra kontinuerlig bemerket det samme området.
  • Kontroller at enzymet produktet er absorbert av alle lagene i teppet. Bruk så mye vann som er nødvendig for å fjerne lukt helt.
  • Hold plast dekker på skitne området med noe tungt om nødvendig. Enzymet trenger tid til å arbeide for at flekken som skal rengjøres effektivt.
  • Følg alle individuelle produkt instruksjoner for best resultat når du bruker dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com