Slik installerer Security Systems

October 18

Et hjem sikkerhetssystem kan gi deg fred i sinnet at ditt hus og eiendeler har bedre beskyttelse mot innbrudd, spesielt hvis du er ofte alene hjemme eller reiser ofte. Mens mange sikkerhetssystemer er tilgjengelige, er det enklest å installere selv er et trådløst sikkerhetssystem.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du vil plassere kontrollpanelet. De fleste setter den ved siden av den mest brukte inngangspunkt, for eksempel foran eller bak døren, slik at de kan stenge av alarmen umiddelbart etter inn i hjemmet. Husk imidlertid at sentralen må være på et sted som ikke er synlig ved å se inn i huset gjennom vinduene, slik at tyven ikke kan sjekke ut systemet på forhånd.

2 Monter kontrollpanelet til veggen på et tilgjengelig nivå. Sett kontrollpanelet i. Det anbefales å kjøre strømledningen bak veggen og fest den til en stikkontakt på den måten, slik at en tyv som får adgang ikke kan deaktivere det enkelt.

3 Omfang ut tilgangspunkter i hele huset. Viktigste nivå oppføring dører er åpenbare, men merk vinduer som er lett tilgjengelig fra bakken utenfor eller kjeller / krypkjeller oppføringer som gir tilgang til det indre av hjemmet. Disse stedene er der du ønsker å sette sikkerhet sensorer. De fleste trådløse sikkerhetssystemer har separate sensorer for hver tilgangspunkt. Disse består av to deler som samsvarer når døren eller vinduet er i lukket stilling. Hvis alarmen er aktiv og noen forsøker å åpne døren / vinduet, skille sensor stykker, utløses alarmen.

4 Installer alarm (eller sirene) på et sted som ikke er opplagt (for å unngå manipulering), men et sted som alle innbyggerne i hjemmet vil høre det lett hvis den går av. Anbefalte steder er høyt under taket som krever stige tilgang, utenfor soverom dører eller i entreen unna hoved oppføring av hjemmet, eller til og med et bad å gjøre det mer iøynefallende. Unngå steder som skap - mens de er iøynefallende, de også dempe lyden av alarmen.

5 Vurdere å installere ekstra rundt hjemmet for ekstra sikkerhet, som for eksempel bevegelsessensorer med ekstra belysning nær utvendige tilgangspunkter, sikkerhetsdører som er vanskeligere å bryte seg inn, og ekstra låser på vinduer og dører. Disse elementene ikke bare beskytte deg, men bidra til å avskrekke innbruddstyver fra å følge gjennom med sine innbrudd.

6 Program sikkerhetssystemet i henhold til produsentens instruksjoner. Sørg for å aktivere funksjonene du liker, men det er best å bare gjøre de tingene som er nødvendige for å beskytte hjemmet ditt. Ekstra funksjoner kan være hyggelig, men det kan ofte være tungvint å huske passkoder og lignende når du må aktivere en rekke forskjellige ting før du forlater hjemmet ditt hver dag.

7 Test sikkerhetssystem selv å være sikker på at det fungerer. Dette er den eneste måten du vil være klar over eventuelle problemer som kan resultere i en inaktiv system, som gjør det meningsløst i et innbrudd.

Hint

  • Hvis du installerer en overvåket sikkerhetssystem, få hjelp fra telefonselskapet for å koble kontrollpanelet til telefonen line.Ask din lokale politiet om det gir gratis sikkerhetssjekk av boliger og har det gjort før du installerer alarm system, slik at du vet de områdene du trenger å fokusere på å best beskytte din familie og eiendeler.
  • Det anbefales at du leie en profesjonell til å installere avanserte sikkerhetssystemer som trenger mye elektrisk arbeid, snarere enn å forsøke å installere det selv, og risikerer å gjøre en elektrisk feil.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com