Moderne Nursery Decor

December 17

Moderne Nursery Decor


Utforme en barnehage er en viktig oppgave for mange nye foreldre. På samme måte som designer et rom i huset kan legge karakter og varme til et miljø der familier og venner slappe av og stresse ned, bør barnehager være beroligende, innbydende og koselig. Sykler med en moderne stil har blitt svært populære og er relativt enkelt å lage. Et moderne rom er lett å gå over fra en barnehage til et barnerom også, fordi modernitet ikke alder spesifikk.

Wall Decor

Du kan velge en mur, tapet eller maling farger for vegg dekor. Moderne veggmalerier har ofte striper, prikker eller geometriske mønstre. En annen populær metode er å bruke et bakgrunnsbilde grensen som lett kan brukes, deretter fjernet bør den moderne barnehagen innredning blir ikke lenger ønskelig. Mange foreldre velger dristige farger for bakgrunnen rom farge med to komplementære farger som det viktigste valget og deretter svart, grå, brun eller hvit for en kontrast trim. Du kan velge å gjøre den øvre halvdelen (eller kvartal) på rommet ditt en farge og dele rom med en linje, slik at den nedre halvdelen hvit, grå eller svart.

Møbler

De fleste barnehager har en barneseng, stellebord, recliner / rocker og armoire eller dresser. Det kan noen ganger være fornuftig å ha et stellebord med en kommode under, da dette sparer plass og gjør det enkelt å skjule de mange elementene som er nødvendig når du har en baby, for eksempel bleier og bad forsyninger. Når du velger en crib, er det viktig å vurdere hvor mye plass du har. Runde Cribs kan være bra for små områder, men hvis plassen er ikke et problem, er det mest kostnadseffektive alternativet en crib som konverterer til en pjokk seng og deretter en full seng. Disse kan være litt dyrere, men de spare penger i det lange løp. Hvis du velger en runde crib, sørg for at figurene i rommet ditt kompliment den runde formen, snarere enn kontrast. Du ønsker ikke å ha mange forskjellige geometriske figurer i et moderne rom, som ideen er modernitet med en jevn kant, eller harmonisk utseende. Den enkleste måten å få møblene passer inn i den moderne barnehagen temaet er å velge koordinerende moderne farger som grå, hvit, brun, krem ​​eller svart. Moderne møbler er vanligvis ikke plysj eller utsmykket. Den har en enkelhet til det som var vanlig i 1950 og 1960.

Tilbehør

Moderne crib bedding kan være litt av en utfordring å finne fordi de fleste forhandlere ikke leverer det. Men det er noen forhandlere som spesialiserer seg på moderne barnehager møbler og innredning. De kan tilby vindu behandlinger i et sett med moderne stil crib bedding. Til slutt vil kjøpe vindu behandlinger i et sett med ark og støtfangere spare penger. Når du velger stil, husk at enkle, dristige farger og trykk har en moderne edge til dem. Mange foreldre velger lamper med geometriske eller runde former og metalliske, heldekkende farger søppelbøtter. Svart og hvitt malerier eller fotografier av bylandskap vil utfylle møbler. Noen mennesker opplever at enkle malte lerretet i komplementære farger vil fylle rommet. Når du oppretter en moderne barnehage, er enkelhet beste. Enkle, sterke farger og former vil gi deg det utseendet du ønsker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com