Hvordan justere temperaturen på en Rheemglas

November 28

Den Rheem selskap, tidligere kjent som Rheemglas, produserer varme og kjøling utstyr for hjemmet. En av selskapets produkter er en linje av elektriske varmtvannsberedere som kan installeres i ditt hjem for å holde vannet varmt uten å bruke propan eller naturgass. Hvis temperaturen i vannet er ikke hva du vil den skal være, kan du justere temperaturen på Rheemglas ved hjelp av en termostat.

Bruksanvisning

1 Finn den justerbare termostaten for din varmtvannsbereder. Det vil være nær bunnen av enheten, og vil se ut som en standard dial. Påse at alle kraner og ventiler som er koblet til varmtvannsbereder er slått av før du foretar justeringen.

2 Trykk inn termostatknappen for å låse opp barnesikker kontroll. Du vil høre et klikk for å vise at kontrollene er låst opp. Drei hjulet for å justere termostaten til en høyere eller lavere innstilling enn den er på. Temperaturen er ikke merket på skalaen, men den laveste innstillingen er 60 grader Celsius, mens den maksimale innstillingen er 75 grader.

3 Flytt bryteren til pilen er på det stedet du ønsker. Dra ut på knotten for å låse termostaten på plass og aktivere barne resistente kontroller. Du vil høre et klikk for å indikere at knappen er låst på plass på dagens temperatur.

4 La varmtvannsberederen til å operere i et par timer. Etter at enheten har hatt en sjanse til å varme opp vannet i systemet, slå på en kran som er koblet til varmtvannsbereder og la det varme vannet renne en stund. Hvis vannet er for varmt eller for kaldt for din smak, kan du gå tilbake og justere temperaturen før det er på optimalt nivå for ditt hjem.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com