Hvordan installerer jeg James Hardie Shingle stil Hardiplank?

December 23

Hvordan installerer jeg James Hardie Shingle stil Hardiplank?


James Hardie singel-stil HardiePlank brukes som en form for Fasader på et hus. Laget av fibersementplater, er det installert ligner tre ytterkledning, men er laget for å vare mye lenger enn tre. Dette ytterkledning er holdbar, gir varig skjønnhet og har nesten ikke vedlikehold gang installert. Singel Fasader har samme utseende som sedertre helvetesild, men ikke råtner, sprekk eller delt. Installere disse helvetesild kan være en utfordrende oppgave, men en som kan oppnås ved de fleste huseiere.

Bruksanvisning

1 Mål området av huset for å finne ut hvor mange brikker vil være nødvendig. De fleste brikkene kommer i 48-tommers lengder og 45 paneler er nødvendig for å dekke 100 kvadratfot med en maksimal eksponering av 7 inches. Disse brikkene skal installeres over vindsperre som er minst 7/16 inches tykke.

2 Kontroller at alle vindsperre er i god stand og det er ingen rotting eller ødelagte stykker. Dekk hele området av vindsperre med en vann-resistive barriere. Dette vannet vakt kommer i en rull og er selvklebende. Feste den på over bekledningen og trykk hardt ned slik at den vil følge.

3 Installer en 1 1/4-tommers starter stripe med fasader spiker i nederste høyre hjørne av huset. Installer en 8 1/4-tommers bred HardiePlank ytterkledning starter selvfølgelig ved siden av starteren stripen. Bruk ytterkledning spiker for å feste den på plass.

4 Starter på den andre enden av huset, må du installere den første singel horisontalt med ytterkledning negler. Disse helvetesild er 18 inches høy. Fest singel og la en 1/8-tommers hull. Fortsett denne prosessen på nøyaktig samme måte langs hele husveggen til n starter kurset.

5 Begynn på det andre kurset rett over det første kurset, og spikeren i første singel med et minimum overlapping på 1 1/2 inches mellom kurs og 1/8 tomme fra trim. Fortsett på samme måte som med den første raden til du kommer til slutten av veggen. Begynn på tredje rad og fortsetter opp på veggen før du kommer til slutten.

6. Skjær plankene til størrelse med en sirkelsag hvis det er nødvendig ved toppen og endene av veggen. Inspiser veggen for å kontrollere at alt er trygt og caulk rundt trim på den siden hvor en 1/8-tommers gapet var igjen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com