Hvordan Grow wheatgrass for center

December 22

Wheatgrass symboliserer gjenfødelse og overflod, så det er tradisjonelt dyrket i beholdere på våren. Wheatgrass spirer raskt, noe som gjør det flott for å snu i en midtpunktet på kort varsel. Man kan bruke en hvilken som helst størrelse og form av beholderen så lenge det er dypt nok til å holde 3 inches av jord. Wheatgrass kan sås i former for dine egne miniatyr "kornsirkler". Eller bruk den som en grense i potter av våren pærer.

Bruksanvisning

1 Velg en dekorativ beholder som er minst 3 inches dyp. Det er lettere å vedlikeholde konsistente fuktighetsnivået hvis du bruker en beholder med dreneringshull.

2 Fyll beholderen innenfor en tomme av felgen med potting mix.

3 Fukt potting blanding med vann. Potting mix bør være fuktig, men ikke våt.

4 Strø wheatgrass frø over potting mix. Du kan purke så tykt eller så tynt som du vil. Trykk frøene lett ned i jorda.

5 Dekk frøene med 1/8 til 1/4 tommers av potting mix.

6 Dekk beholderen med klar plast eller plass i en klar plast posete. Hold dekket beholder ut av direkte søn Ikke la beholderen for å tørke ut.

7 De wheatgrass skal spire i tre til fire dager. Fjern plasten og legg beholderen i sin endelige plassering. Hold wheatgrass fuktig, men ikke våt. Den sunnier plasseringen, jo kortere og kraftigere wheatgrass. Mørke steder vil resultere i hengslete vekst.

Hint

  • Du kan "klippe" din wheatgrass midt og slå gresset i wheatgrass juice.Wheatgrass frø selges i helsekostbutikker og i produserer delen av dagligvarebutikker; kjøpe hvetegress kjerner eller vanskelig rød hvete.
  • Alltid kjøpe mat-grade wheatgrass for sprouting.Never bruke kunstgjødsel hvis du har tenkt å spise den wheatgrass.Never kjøpe frø som har blitt behandlet med soppdrepende hvis du har tenkt å spise hvetegress.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com