Hvordan planlegge Landscape Prosjekt

October 27

Hvordan planlegge Landscape Prosjekt


Du kan lage et vakkert landskap eller oppdatere en eksisterende, starter ved å ta en god titt rundt området du vurderer oppdatering. Som du ser deg rundt, tenke på hva du og din familie ønsker å se endret. Prioriteringer og budsjett hjelp diktere det endelige prosjektet.

Bruksanvisning

1 Mål lengden og bredden på området du har tenkt å landskapet. Blås opp et digitalt bilde av området til et brev-størrelse stykke papir. Sett det under en klar side deksel og merke landskapet og planter en klar side deksel og merke landskapet og eksisterende anlegg med fett penn. Ta ut og justere planen med en myk klut.

2 Legg ut landskapsplanen, hensyntatt anlegget avstand og fremtidig vekst. Tegn formen på landskapsområder på papir som viser målinger. Legg i planter, trær og busker. Label type mulch du skal bruke, det være seg flis, stein eller barnåler. Plan for lyssky eller solfylte områder ved å plassere de riktige plantene i disse stedene.

3 Sketch på landskapet noen overhead ledninger, energimålere, servicebokser eller underjordiske verktøy som kan forstyrre landskapet plan. Legg merke til hvor mye sollys hvert område av eiendommen mottar. Mark hvilke områder av eiendommen kan sees fra innsiden huset ditt og knutepunkter som en kortstokk, basseng og gate eller vannet. Merk plasseringen av utenfor kraner. Dette området må tilstrekkelig rom for å tillate slanger.

4 Skriv ned eventuelle problemer, farer og notater om hva du ønsker å ha i hvert område. Spill dine favoritt planter, farger, busker og trær. Velg kanter eller en naturlig seng kant og eventuelle Step, benker, birdbaths eller trellises. Gjør dette til en familie prosjekt, fordi det til syvende og sist påvirker alle.

5 Besøk barnehager og hage butikker på jakt etter ideer. Notere ned informasjon fra anlegget koder. Har en viss idé om hva du leter etter, for eksempel skygge planter, stauder, blomstrende eller nonflowering busker og trær. Følg nøye med på sine vann og lys krav. Vei dine preferanser i forhold til om du er landskaps for personvern eller for å forbedre et område. Målet for et landskap som krever minimalt vedlikehold hvis du foretrekker, eller en som krever regelmessig vedlikehold. Velg en øko-vennlig landskap med innfødte planter til ditt område eller gå med standard barnehage lager.

6 Ta et kamera eller bruke mobiltelefonen til å ta et bilde av potensielle planter, busker og trær. Dette vil komme godt med senere under den endelige beslutningsprosessen.

Hint

  • Hold kjæledyret favoritt område bevares, ikke en del av endringer i landskapet. Dette sparer deg for tid og frustrasjon senere.
  • Spør venner og familie for ideer; de fleste er villige til å dele sine gode eller dårlige erfaringer med en bestemt plante. Nøkkelen til suksess er forskning.
  • Nøkkelen er å ikke bli frustrert under planleggingen. Det er uendelige muligheter der ute for planter og dekorasjoner så ta deg god tid og finne de som møter deg behov. Dette handler om å ha det gøy og skape det spesielle landskapet som har blitt skapt av deg.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com