Hvordan Beregn Tørr Cost

September 25

Hvordan Beregn Tørr Cost


Når du er remodeling hjemme, kan du finne det nødvendig å legge til vegger eller gjøre om eksisterende. For å gjøre dette, må du ha gips. Gips, eller gipsplater, kom i bruk etter andre verdenskrig og ble spesielt utbredt på 1960-tallet. Hvis din hjemme konstruksjon fant sted etter dette tidspunktet, er veggene trolig laget av gips. For å få en viss idé om hvor mye gips du trenger til din remodeling prosjektet vil koste, er det flere faktorer du må vurdere.

Bruksanvisning

En Bestem type gips. Dette avhenger av hvilken type rom og den lokale byggeforskriftene. Det er tre hovedtyper av gips.

Bruk vanlig gips for de fleste rom. Bruk 1/2-inch tykk gips på vegger og tak med stenderavstand på 16 inches på midten, og 5/8 tommer tykk gips for stenderavstand på 24 inches på midten, med mindre lokale koder angir noe annet. Ark som er 4 fot med 8 meter er best for huseiere, som de ikke er for store til å være vanskelig å manøvrere.

Vannfast gips er best for bad. Andre navn på vannavvisende gips inkluderer fuktbestandig, WR, MR og grønt bord. Vannfast gips er tilgjengelig i 1/4-tommers eller 3/8 tommers tykke ark.

Brannsikre, eller type X, gips, er vanlig for vegger mellom leilighetene. Din lokale byggeforskriftene også kan kreve bruken mellom en vedlagt garasje og ditt hjem. Type X gips er 5/8 tommers tykke.

2 Mål rommet ditt nøye. Trekk ut målinger på millimeterpapir, inkludert mellomrom som ikke trenger gips, som dører og vinduer. Tegn taket layout å reflektere installasjonen vinkelrett på takbjelker, for å beregne riktig mengde gips. Hvis taket er mindre enn 8 fot høy, planlegge for horisontal gips plassering på veggene. Dette betyr at du vil plassere gips med lengre (8 fot) side parallelt med gulvet. Vertikal gips installasjon, med den korteste siden av gips parallelt med gulvet, er best for rom med høyere tak.

3 For å beregne arealet av gips du trenger, legger alle lengder av rommets vegger sammen. Rund opp til nærmeste hele foten for enkel estimering. Multipliser dette tallet med takhøyden rundet opp til nærmeste hele foten. Dette er det totale arealet av veggene på rommet ditt. Beregn arealet av hvert vindu og dør åpning, og legge dem alle sammen, avrunding opp til nærmeste hele foten. Trekk arealet av dører og vinduer fra det totale arealet av veggene i rommet for å få den endelige arealet av gips du trenger. Du kan dele din totale med 32 for å beregne hvor mange 4-by-8-fots gips paneler du vil kreve. Du kan også bruke en online kalkulator, slik som den på www.bobvila.com. Tilsett ca 10 prosent til dine beregninger for avfall og kutt.

4 Beregn installasjonstilbehør. Disse elementene er negler, gips tape og sparkelmasse. Den online kalkulator på www.bobvila.com vil beregne disse elementene, men du kan også gjøre et anslag. Stol på trenger ca en gallon av sparkelmasse for hver 200 kvadratfot med gips og fem og en kvart pounds av spiker for hver 1000 kvadratfot med gips. Du vil trenge minst 120 fot av gips tape for en 200 kvadratmeter gips jobb og 500 fot for en 1000 kvadratmeter jobb.

5 Kontakt din lokale Oppussing butikken for pristilbud på gips og tilbehør. Multipliser hvert element kostnader med antall elementet du trenger. Figur i omsetningsavgift, og du har en ganske nøyaktig anslag over kostnadene for en gjør-det-selv gips prosjektet. Hvis du har en entreprenør installere gips, får en arbeids anslag fra ham. En typisk gips arbeidskraftkostnader er ca $ 1 per kvadrat foten, men kan variere.

Hint

  • Sjekk alltid din lokale byggeforskrifter for å sørge for at du velger riktig type gips.
  • Ikke pris butikk for langt i forveien. Tørrvegg er en handelsvare, og prisene kan endres på en daglig basis. Behandle eventuelle pristilbud for gips som bare et estimat.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com