Hva er de tilbake Decks av push gressklippere?

September 25

Hva er de tilbake Decks av push gressklippere?


Det finnes to hovedtyper av push gressklippere, inkludert manuell og drevet. Manuelle push gressklippere ofte utnytte et hjul-type blad system. Drevet push gressklippere kan bruke enten en reel-type knivsystem eller et roterende blad system. Begge typer push klipperen systemer kan forårsake betydelig skade hvis en kroppsdel ​​kommer i kontakt med en roterende blad. Baksiden dekk er en viktig sikkerhetsfunksjon på roterende systemer som kan bidra til å forebygge slike skader.

Gressklipper Components

Drevet roterende push-gressklippere kommer i forskjellige stiler og størrelser, men alle har de samme grunnleggende komponenter. Motoren er den komponenten som driver bladet i en roterende bevegelse. Motorene blir vanligvis drevet av enten bensin eller elektrisitet. Bladet er skjæreapparatet som kommer i kontakt med gresset og frembringer kuttet. Dekket er det beskyttende metallkabinett som beskytter føreren fra spinning kniver og flygende gress og rusk. Hjulene og håndtaket er festet til dekket.

Sikkerhet

Baksiden dekket av en push klipperen, ofte referert til som den bakre dekk, er utformet for å hindre førerens føtter kommer i kontakt med knivene mens hendene er på gressklipper kontroller. US Consumer Product Safety Commission reglene krever bakre dekk av elektriske skyve gressklippere til å omfatte et skjold som beskytter førerens fot fra å komme i kontakt med bladet, enten fra under dekk eller fra utkastet.

Utslipp Chute

Det finnes to hovedtyper av utslipps design for drevne skyve gressklippere, inkludert sideutkast og bakutkast design. Gressklippere som utnytter en bakutkast utformingen inkluderer en pose som festes til baksiden dekk for å samle gress og plen rusk som klippe kutt. Disse design inkluderer også en automatisk uttrekkbar utslipp skjold som tetter den bakre åpningen når posen er ikke på plass for å hindre tilgang til bladet mens klipperen er i drift.

advarsels~~POS=TRUNC

Den amerikanske Consumer Product Safety Commission krever produsenter å inkludere en advarsel etikett på dekk av drevet push-gressklippere. Etiketten skal være så nær som mulig til utløpsåpningen eller i et sted som er lett synlige når klipperen er i drift. Reel-type gressklippere må også bære en advarsel etikett, som må være festet på dekk nær sentrum av klippebredde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com