Plass løsninger: Hvordan henge hatter på en vegg

October 2

Plass løsninger: Hvordan henge hatter på en vegg


Hvis du finner skapet blir over-run med hatten samling, kanskje det er på tide å vise stolthet i hodeplagg og vise dem på veggen i stedet for å gjemme dem bort. Du kan kjøpe en tradisjonell tre hattehylle og henge hatter på den, eller til og med bruke kroker eller hyller. For en mer kreativ alternativ, sette din egen vri på hvordan å henge hatter på en vegg. Fra det enkle til det bisarre, kan du finne din egen spesielle måte å vise din favoritt hatter og spare plass i ditt hjem samtidig.

Bruksanvisning

1 Kjøp en tre plakett for hver lue du eier. Wooden plaketter er tilgjengelig til enhver hobbybutikk; generelt, de er omtrent en tomme tykk og kommer i ulike former fra kretser til hjerter og rektangler. Velg en stil eller flere som passer dine preferanser for dette prosjektet.

2 Fest bilde hengende alternativer til baksiden av hvert tre plakett. Velg bildet hengende stykke som er en flat stykke metall med hull i hver ende og en rad med spisse "tenner" på den ene siden, og fest denne til toppen midten av hver plakett med to små spiker. Hamre en spiker inn i veggen for hver plakk, og har nok plass mellom plaketter etter behov.

3 Paint tre plaketter. Bruk en solid base farge for hvert plakett for et enkelt utseende, eller endre det opp litt ved å male plakk i regnbuens farger, mønstre, eller til og med farger som passer til hatter.

4 Fest en skrue i kroken til midt foran på hver plakett til å henge hatten på den. Ganske enkelt skrue kroken inn i sentrum av plakk og la den åpne enden av kroken vender rett opp.

5 Istedenfor krokene, gjør veggen skjermen enda mer one-of-a-kind når du bruker varmt lim til å feste utstillingsdukke hoder eller hat hodeform til plakk og vise hatter på disse. Hvis det ikke passer din fancy, kan du prøve å kutte av plast baby doll armer og liming dem til plaketter å holde hatter. Det noen kaller makabre andre kaller kreativ inspirasjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com