Typer Teppe Gress

October 3Teppe gress er en type liten seeded gress innfødt til tropisk klima. Det finnes flere varianter som kan identifiseres ved sine brede blader med avrundede tips og lange stokk. Som krabbe gress frø stilkene avsluttes i to grener på spissen. Ifølge Texas Cooperative Extension Service teppe gress produserer frø stilker ofte og i lange perioder av gangen. Dette gjør arten mindre ønskelig for gressplener på grunn av behovet for hyppig klipping.

Narrow Leaf Teppe Gress

Axonopus affinis kalles smale blad teppe gress. Axonopus affinis er svært hardføre og kan vokse i mindre fruktbar jord enn mange andre arter. Dette gjør det til et godt valg for bruk i lave vedlikeholds områder som parker, golfbane roughs eller veikanten medianverdier.

Denne arten av teppe gress kan sås fra frø og krever en løs, glatt frø seng. The Texas Cooperative Extension Service anbefaler seeding teppe gress midten av april til mai med to pounds av frø per tusen kvadratfot med bakken for en rask dekning.

Broadleaf Teppe Gress

Axonopus compressus kalles bredbladet teppe gress og i utseende er svært lik vanlig teppe gress. Den vokser naturlig i sandholdig jord i Mexico og Sør-Amerika, men brukes til bunndekke og plener i USA, Australia, Afrika og Asia.The University of Hawaii College of Tropical Agriculture and Human Resources anbefaler bredbladet teppe gress som bunndekke og beite i frukthager eller plantasjer. Gresset vil vokse i mindre fruktbar jord og er en god måte å redusere erosjon.

Bredbladet teppe gress er ofte plantet i henhold frukttrær fordi det kan trives i svært lyssky forhold. Denne arten av gress vil raskt fortrenge ugras og andre planter og er ofte betraktet som en luke selv.

Louisianagrass

Axonopus fisifolius kalles Louisianagrass eller vanlig teppe gress. Denne grasarter elsker vann og vil danne en tett torv. Den brukes til beite og beite fôr for storfe i det sørøstlige USA.

Denne arten av teppe gress vokser godt forskjellige jordtyper og kan plantes fra torv. Ifølge Louisiana State University Ag senter vanlig teppe gress er mer motstandsdyktig mot skadedyr skade enn andre arter av torv gress og er en av de få artene som er anbefalt for våt jord og er ofte funnet i høye vann bordet områder der andre grasarter vil ikke vokse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com