Slik fjerner Sharpie Marks Fra Car Fabric

November 21

Slik fjerner Sharpie Marks Fra Car Fabric


Å få permanent markør på alle overflater er frustrerende, men det er dobbelt så når du får Sharpie på bilen stoff. Sharpie markører er notorisk vanskelig å komme ut av stoff, og for å ha det i din bil stoffet kan gi dere fikk panikk fordi det devaules bilen. Men er det noen metoder du kan bruke for å få de mørke permanent markører ut av stoffet.

Bruksanvisning

1 Suge en ren klut i hvit bord renere. Trykk og hold fille på Sharpie merkene. Gjenta om nødvendig. Deretter bearbeid området med rent, kaldt vann for å rydde opp den hvite bord renere. La den tørke.

2 Spray det berørte området med aerosol hårspray. Det må være aerosol eller det vil ikke fungere. Spray området og la den tørke. Skrubb området med en ren, fuktig klut for best resultat. Gjenta om nødvendig.

3 Douse området med isopropanol. La den tørke og deretter slukke den igjen. Hver påfølgende fukting og tørking syklus bør lette Sharpie merkene betydelig.

4 Kjøp Goo-Gone fra et apotek eller annen forhandler (se Ressurser nedenfor). Etter produsentens instruksjoner, fukte flekken med Goo-Gone og skrubbe bort Sharpie merkene.

Hint

  • Test alltid noen metode for flekkfjerning på en liten, uanselig del av stoffet før du søker til bilens stoff for å sikre at ingen fading eller fargeendringen vil skje.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com