Pelletskaminen Venting Instruksjoner

December 3

Pelletskaminen Venting Instruksjoner


En pelletskamin kan doble som en varmekilde og en familie rommets midtpunkt. Pelletsovner brenne små blokker av komprimert biomasse materiale, inkludert tre, korn, sagflis og resirkulert papir. Floor beskyttelse og ventilasjonsruter begrense en pelletskaminen er plassering. En pelletskamin må sitte på en solid nonflammable ildsted og har fri sikt til en lufteventilen til å forlate bygningen. Pellet ovner produsenter krever vanligvis PL-type avtrekksrøret, en dobbel-vegger låsing lufterør som priser UL 641, for komfyr ventilasjon.

Bruksanvisning

1 Mål fra pelletskaminen eksos ventil adapter til det indre av en yttervegg. Legg 6 inches og tykkelsen av veggen, som målt ved den nærmeste vinduet eller døren åpnes, til målingen. Rundt totalt opp til nærmeste foten - PL lufterør tiltak ved foten - for den korteste lengden på godkjent ventilasjonsrør, vanligvis UL-641 rangert PL vent rør. Eksos vent adapter, funnet på baksiden av kaminen, har en rund manns flensen dimensjonert for korrekt avtrekksrøret, vanligvis 3- eller 4-tommers rør.

2 Mål fra midten av ovnens adapter til gulvet og en vegg ved siden av veggen at lufte vil trenge gjennom. Overføre disse målingene til det indre av ventilen gjennomtrenging vegg med en blyant. Hev midtmerket 1/4 tommers for hver fot unna veggen ovnen sitter for ventilen penetrasjon punkt. Ved hjelp av dette merket som et referansepunkt, må du kontrollere at lufte penetrasjon punkt ikke bryter lokale koder og ingenting hindrer lufterøret eller dens endepunkt utenfor.

3 Mål utsiden av en UL-641 PL-karakter vegg ermet med et målebånd. Finn midten av ermet. Legg ut veggen ermet på innsiden av veggen ved hjelp av adapteren er overført blyant mark som et midtpunkt på veggen. Tegn alle fire sidene av ermet på veggen ved hjelp av et vater som en guide og rettholt.

4 Skjær den indre veggen er gips med en bajonettsag langs layout linjer. Hvis sagens bladet treffer en stud, stoppe og justere hullet horisontalt for å unngå å kutte veggen stud. Fjern gips torget.

5 Bor hull i ytterveggen fra innsiden av veggen gjennom gips hull på de plassene som tilsvarer gips hull hjørner med en drill med en 1/2-inch boret. Bruk nivå og en blyant for å markere nøyaktig hjørne flekker på yttervegg.

6 Legg ut ytterveggen er hull på utsiden med vateret og en blyant. Bruk boret hull i utvendig ytterkledning som en linje plassering guide. Hvil nivået på veggen mellom hullene og tegne en blyantstrek mellom hullene. Hold blyantmerker på utsiden av hullene.

7 Skjær blyant merke omrisset på ytterveggen med en bajonettsag. Skyver bladet gjennom en av de 1/2-tommers hull og kutte etter linjene. Fjern det avkappede.

8 Skyv hylsen inn i veggen fra utsiden. Hold hylsens flatt metall flens, funnet rundt den ytre ende av hylsen og skyver den rette vegger side av hylsen inn i hullet. Skyv hylsen i inntil flensen passer flush til utvendig. Fest flensen til ytterveggen ved hjelp av ermet produsentens anbefalte festeskruer, ofte 1-tommers pan skruer.

9 Skyv den indre ermet som dekker på plass. Avhengig av modell, kan dette innebære å skru en flatskjerm-metallramme rundt utsiden av hylsen eller skyve en kortere og tynnere ermet med en flens i den ytre hylsen.

10 Trykk på hannenden av riktig lengde og bredde PL ventilrøret gjennom hylsens luftehullet, finnes i sentrum av hylsen, fra utsiden av bygningen. De to lag med dobbel vegg rør forenes på hankjønnsenden, danner en enkelt forbindelse med slisser for hannkoblings brystvorter å låse inn.

11 Skyv den mannlige slutten av PL lufterøret på den kvinnelige slutten av pelletskaminen er adapter. Den kvinnelige enden har to lag av metall rør med 1/4 tommers skille dem. Det ytre laget av rør på hunnenden er utstyrt med låsebrystvortene. Den mannlige enden passer mellom kvinnens to metall lag. Line opp brystvorten med sporet, og skyv dem sammen. Når brystvorten når svingen i sporet, slår røret slik at brystvorten til å fortsette til slutten av sporet.

12 Kjør en perle av høy temperatur silikon caulk rundt utsiden av avtrekksrøret og ermet tilkobling felles. Skyv en storm krage, en kjegleformet flat-metallring som klemmer utsiden av avtrekksrøret, ned avtrekksrøret. Skyv den inn i fortsatt vått silikon.

13 Legg den lokale bygg-kode som kreves vent avslutning. En enkel endestykke holder ofte med byggeforskriftene. I noen tilfeller må en 90-graders vinkelbeslag og et kort stigerør strekker seg fra inntrengning røret. En endehette hindrer regn fra å komme inn i røret uten å begrense et ventilasjonsluftstrømmen. I alle tilfeller bør du koble den mannlige og kvinnelige endene sammen ved hjelp av samme metode som brukes på adapteren.

14 Seal hver forbindelse felles med høy temperatur silikon caulk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com