DIY A-Frame Storage Building

December 21

DIY A-Frame Storage Building


Hvis du har behov for ekstra plass for oppbevaring av bokser, verktøy eller til og med en plen traktor, kan en A-ramme lagring bygningen være den perfekte DIY prosjekt for å bidra til å bygge tillit og ferdigheter slik at du kan ta på seg mer komplekse prosjekter. Du kan kjøpe en plan for å bygge eller lage ditt eget design, men snakke med en inspektør i byen bygningen avdeling. Du vil sannsynligvis må ha planene godkjent og må trekke en tillatelse for prosjektet.

Fundament

Velg stedet for lagring bygningen. Unngå lav kapasitet og områder med hyppige vann kjøre-offs, og holde bygningen borte fra trær og kratt. Det bør være minst 2 fot klaring rundt lagring skur.

Med mindre lagringsplass skur er mer som 200 kvadratfot, du vanligvis ikke trenger en permanent betongfundament. Fjern minst 4 inches av jord for å gjøre plass til stiftelsen. Fylle tomrommet med grus for å sikre at du har en plan fast underlag. Installere grus vil også gi nødvendig drenering. Bruk trykkbehandlet tømmer eller heldekkende betongblokker å danne fundamentet. Den impregnert trevirke vil motstå råte og forfall. Hvis du velger betongblokkene, ikke bli fristet til å erstatte hul-slagg blokkere for solid betong. Hollow-betongblokk vil til slutt sprekke.

Ventilasjon

Skuret må ha tilstrekkelig luftstrøm og ventilasjon for å bli kvitt overflødig fuktighet som kan deformere og forfalle strukturen. Plasser mudsill minimum 6 inches ut av bakken. Dette vil tillate luft å sirkulere skikkelig. Ha i bakhodet når du velger et sted som et skur med eksponering for sollys og vind vil tørke ut mer naturlig.

Gulv

Bruk trykkbehandlet, bare forråtnelse-resistente trelast. Gulvet består av en mudsill, gulvbjelkene og bandet bjelkene. Den mudsill, eller terskel, er vanligvis laget av to-by-6 trelast. Fest terskel flat på fundamentet. Installer to-by-8 bandet bjelkene rundt omkretsen av karmen. De utvendige kantene av bandet bjelkene skal være i flukt med utsiden kanten av mudsill. Fest gulvbjelkene til bandet bjelke. Plasser bjelkene enten 16 inches eller 24 inches på midten.

Installer cross-oppkvikkende å legge styrke til gulvet, og dekke gulvet med 3/4 tommers trykkimpregnert utvendig kryssfiner. Denne type av kryssfiner er insekt- og fuktbestandig. Bruk tongue-in-groove gulv hvis du skal lagre tunge gjenstander som for eksempel en ridning gressklipper.

Vegger, vindu og dører

Bruk de ytre veggene av lagerbygg med to-by-4 pigger. Topp- og bunnplater må være av samme størrelse. Marker oppsettet for studs og de grove åpninger for vinduer og dører. Gi alvorlige hensyn til hvor bred den endelige døren må spenne. Du ønsker ikke å finne deg selv med en dør som er en tomme mindre du blir i stand til å få din riding klipper gjennom åpningen.

Også plassere døren på et sted der du kan få tilgang til hvert område av lagerbygg. Dette kan kreve å plassere døren på en lang vegg. Sikre de ytre veggene av A-ramme bygningen til gulvet. Påfør 1/2-inch vindsperre for yttervegg.

Tak

Du kan bruke forhåndsbygde takstoler til å ramme inn lagringsplass skur, eller du kan dra nytte av muligheten til å få litt erfaring innramming et tak. Du må installere en åskam bord i midten av rommet. Klipp og fest takbjelkene til mønet bord. Bruk 1/2 -tommers vindsperre for å dekke taket og bruke helvetesild.

andre komponenter

Legg den siste finpussen til A-frame lagerbygg, inkludert installasjon av vinduer og dør. Du må også kledd ytterveggene med ytterkledning. Cedar Fasader er mer holdbart enn vinyl eller aluminium Fasader.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com