Slik fjerner Pear trerøtter

October 26

Slik fjerner Pear trerøtter


Pæretrær kan bli skadet fra tøffe værforhold. Når de faller fortsatt knyttet til sine røtter, de forårsake en forstyrrende samlingspunkt for din hage. På samme måte kan en pære treets røtter forstyrre annen vegetasjon, avløp eller utenfor strukturer. Revet deler av tre er perfekte yngleplasser for en rekke soppinfeksjoner som ofte infiserer pæretrær. Ved å fjerne pære treets røtter, hindrer du din sunne og kultiverte trær fra å pådra en sykdom og forbedre estetikk landskapet.

Bruksanvisning

1 Grav rundt pære treets røtter med en spade. Våt jord hvis det er vanskelig. Sørg for at du har en komplett sirkel gravd ut for å gjøre å løfte resten av treet ut av hullet enklere.

2 Trykk hardt på pæretreet for å tvinge den til å falle ned med noen av rotsystemet intakt. Vanligvis vil noen av røttene brekke av i jorden og må fjernes for hånd.

3 Grav om en fot eller to fra rotsystemet. Med hendene fjerne noen av skitt å avdekke røttene. Ta en sag og kuttet opp noen av de gjenværende røtter.

4 Så hvilket som helst av de gjenværende røtter. Bruk en tilbake hoe for å løfte opp de kuttede deler av røttene.

5 Kast eller brenne noen tre rotsystemer som har blitt infisert med soppsykdommer. For røtter som har bukket under for naturgitte forhold, bruk av tre som mulch eller kompost.

Hint

  • Fjern eventuelle små porsjoner av røtter med trestubbe remover. Kjemikalier og trestubbe remover er formulert for å gi tre til raskt brytes ned. Unngå å brenne treets røtter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com