Hvordan lage en Herb Wreath

June 5

Hvordan lage en Herb Wreath


Friske urter legge smak og aroma til maten. Etter matlaging en oppskrift som krever friske urter du vanligvis urter du har kjøpt eller plukket fra hagen din til overs. I stedet for å kaste urter awa, y tørk dem og lage en krans. Din krans vil være dekorative og funksjonelle. Hvis du trenger en tørket urt i en klemme, plukke den fra krans og erstatte den med mer tørkede urter senere. Herb kranser er også utmerket vertinne eller innflytningsfest gaver.

Bruksanvisning

1 Bundle ubrukte urter sammen. Binde dem sammen med hyssing en tomme fra enden av spindelen. Knyt hyssing, og knyt en sløyfe i den. Kontroller at løkken er sterk nok til å henge urter. Trim noen ekstra hyssing.

2 Hang urtene opp ned fra en dør knott eller spiker på en vegg. Pass på at urtene ikke vil bli forstyrret mens tørking. Sjekk om din urter hver dag. Tørketiden vil variere avhengig av fuktighetsinnholdet i de urter. Når urtene er tørket og ikke lenger fleksibel, er de klare til bruk.

3 Legg ut alle de tørkede urter. Gruppere dem etter type og høyde. Velg en håndfull av urter og plassere dem parallelt med hverandre på toppen av krans form. Urtene kan ikke kurve med form; la dem stikke ut. Knyt bunnen av urter med hyssing rundt kransen basen. Ikke kutt hyssing.

4 Plasser en annen gruppering av urter på toppen av urter knyttet til krans form. Rave toppen av den nye grupperingen 2-inches under toppen av den første gruppering av urter. Kontroller at den nye grupperingen dekker hyssing som bandt de opprinnelige urter til krans basen. Bruk hyssing festet til kransen base og vikle den rundt nye urter og krans skjemaet flere ganger før urtene føle seg trygge. Gjenta denne fremgangsmåten rundt hele sirkelen krans, konsekvent å bevege seg i samme retning.

5 Når kransen er nær fullført og det nye laget av urter har nådd den opprinnelige gruppering, sett stilkene av nye urter under toppen av den opprinnelige urter så utgangspunktet for kransen er ikke åpenbar. Knyt hyssing sikkert på baksiden av krans.

Hint

  • Hvis du trenger å bruke tørkede urter fra din krans nøye trekke ut hva du trenger og erstatte den på et senere tidspunkt ved å skli de nye urter i kransen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com