Hvordan Gas forsering ovn Works

August 22

Hvordan Gas forsering ovn Works

Den mest populære metoden for oppvarming av boliger i Nord-Amerika er tvunget-luft ovn. Ikke bare kan systemet varme alle rom i et hus, men i varmen av sommeren, kan det sende aircondition luft inn i de samme rommene.

Oppvarming av Air

Du velger den temperaturen som du vil at rommet eller huset for å holde seg på ved å stille termostaten. Når temperaturen synker under denne temperatur, blir ovnen aktivert. Luften handler trekker luft inn i kanalene gjennom kalde luften tilbake. Pilotflammen i ovnen tenner en brenner i forbrenningskammeret. Brenneren tennes naturgass og luft som blir blandet i kammeret. Forbrennings skaper varme som sendes til ovnen varmeveksleren. Luft strømmer rundt varmeveksleren og oppvarmes til den ønskede temperatur.

Oppvarming av hus

Den oppvarmede luften beveger seg deretter inn i kanalsystem og inn i rommene i huset. Kanalsystemet er laget av metall innpakket i isolasjon for å holde varmen i kanalene.

lufting Røyk

Gass skapt av tenningen av brenneren blir ventilert ut av huset gjennom en flue eller gjennom veggene. Nyere og meget effektive ovner kan ikke ha en ventil. Det er ikke nødvendig fordi nesten alle av brenselet brennes og hvis karbonmonoksid blir for høy, vil en sensor stenge ovnen ned.

Add-Ons

En tvungen-luft ovn systemet kan også omfatte et klimaanlegg, luftfukter og luftfilter. Tilleggene i systemet opprette flere fordeler ved å bruke systemet.

Effektivitet

Varmen er vanligvis laget av brennende gass, selv om noen tvang-air ovner vil bruke olje eller propan. Noen systemer kan også bruke mer enn én type drivstoff, bytte fra den ene til den andre ved å vippe en bryter. Naturgass er fortsatt den mest økonomiske drivstoff kilde som tilbyr en virkningsgrad på opptil 97 prosent.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com