Hvordan man kan sammenligne LED Light Output til glødepærer

July 5

Hvordan man kan sammenligne LED Light Output til glødepærer


Lysdiode (LED) lyser har blitt brukt i årevis i små elektronikk å lyse opp skjermer. Fremskritt i utformingen av LED nå gjøre dem produsere nok lys til å konkurrere med vanlige glødepærer. Siden LED-lys ikke brenner gass eller avhengig av filamenter, de er robuste og produserer svært lite varme, ifølge Ecogeekliving.com. En ekstra bonus for å bytte til LED-pærer er deres svakere lyspærer behov. En 40-watts glødelampe kan erstattes av en 5-watts pære LED. Som vil spare penger på bekostning av belysning en bygning.

Bruksanvisning

1 Finn generelle kilder til belysning informasjon på nettet eller på biblioteket og søke etter teknisk informasjon knyttet til ulike typer lyspærer. En god kilde til informasjon om belysning, inkludert LED er på http://members.misty.com/don/light.html . Også søke på nettet etter bøker om belysning. Mange bøker har fri previews, og du vil være i stand til å lese alle, eller deler, av innholdet. Når du bruker biblioteket, se etter tidsskrifter om vitenskapelige og forbrukeremner og skanne sine tabeller av innhold for å se om det er artikler om belysning.

2 Finn produsenten kilder til belysning informasjon på nettet, eller på biblioteket. Westinghouse og General Electric for eksempel, har begge lyspære produkter, så ved å gjennomgå sine nettsider eller sine oppføringer i Thomas registret på biblioteket kan du finne teknisk informasjon knyttet til sine produkter.

3 Finn en LED-pære produktpakke og en lyspære produktpakke for å gjøre en direkte sammenligning mellom to spesifikke pærer.

4 Scan gjennom informasjonen i kildene eller pakker på jakt etter referanser til "lumen" og "watt". Du vil ønske å vite hvor mange lumen hver type lyspære produserer og hvor mange watt som trengs for å produsere det antall lumen .

5 Se på antall lumen satt ut av en LED-pære og finne ut hvordan det tallet sammenligner med antall lumen satt ut av en glødepære.

6 Se på antall watt som kreves av LED-pære for å skape antall lumen det skaper og bestemme hvordan det tallet sammenligner med antall watt som brukes av lyspære.

Hint

  • Når antall LED-pære lumen er større enn antall glødelampe lumen, og de tilsvarende watt kreves for å generere de lumen er lavere for LED, deretter LED pære er mer effektiv; hvis det motsatte er sant, er det lyspære mer effektiv.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com