Florida erosjonssikring Planter

March 26

Florida erosjonssikring Planter


Som strandlinjer overalt, er Floridas strender sakte undergraver under virkningene av vind og vann. Men i Florida, ulike planter beskytte kystlinjen fra erosjon ved å gi dekning for sand og jord, og hjelper dem til å stå sin bakken mot elementene. Lær om noen av de mer vanlige erosjonssikring planter i Florida, slik at du gjenkjenner dem på din neste tur til Sunshine State.

Sea Grape

Havet drue, Coccoloba uviferais, vokser langs Floridas strender, på sanddyner. Disse plantene har store, runde blanke blader og frukt likner druer. De trives på strender på grunn av sin høye toleranse for salt vann, i henhold til Florida Department of State. I tillegg til å hindre erosjon, gir de habitat for havskilpadder, og mat for en rekke innfødte dyr, for eksempel øgler og strand mus.

Swamp Privet

Forestiera segregate er en eviggrønn busk som vokser så høye som 25 fot, med diamantformede blader og små gul-grønne blomster. Funnet rundt Floridas sumper, innsjøer og bekker, gir dette anlegget erosjonssikring rundt disse innlandet vannmasser, ifølge Floridas Native nettstedet. Det er vanligvis funnet svært nær strandlinjen fordi den trenger svært fuktig jord for å trives. I tillegg er frukt, som er smale, avlange og lilla-svart i fargen, gir næring til villender.

Sea Oats

Sea havre, eller Uniola paniculata, er så viktig for erosjonssikring langs Floridas strandlinjer som statlige loven beskytter dem; kutte ned denne langstilkede anlegget kan føre til bøter. Sea havre er gress velegnet for strendene på grunn av sin lange rotsystem, som holder godt i sandholdig jord, bemerker University of Florida Institute of Food and Agricultural Services. De har også høy salttoleranse, og lav ernæringsmessige behov, noe som gjør dem ideelle for sandstrender. Sea havre ser ut som grønne myke busker som holder seg lavt til bakken, med sporadiske lysegrønne stengler som stiger høyt over, så høyt som åtte fot høy. Fordi det er ingen kjente skadedyr av havet havre, disse er ofte de dominerende plantearter langs Floridas sanddyner.

Mangroves

Tre forskjellige varianter av mangrovene dot Floridas saltvann kystlinjer. De nesten en halv million dekar av mangroveskogene i staten spiller en viktig rolle i å forebygge jorderosjon, ifølge Florida Planter nettstedet. Røde mangrovene, Rhizophora mangle, har røde røtter som danner en sammenfiltrede web og vokser langs vannkanten. Avicennia germinans, kalt svart mangrover, skje på noe høyereliggende områder, og lett identifiseres ved sine fingerlignende røtter som stikker ut fra stammen. Hvite mangrover, laguncularia racemosa, er funnet lengst inne i landet og har elliptiske, lyse blader.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com