Hva kan jeg Lå på Fryser Hyller å holde dem fra Icing Up?

February 1

Hva kan jeg Lå på Fryser Hyller å holde dem fra Icing Up?


Glasur på frysehyllene er et tegn på en avkjølende problem med apparatet. Noen ganger is akkumulering er et resultat av en fryser feil, men det kan også være et resultat av feil bruk. Det finnes produkter på markedet som hevder å stoppe fryser glasur, men effektiviteten av disse elementene har ikke blitt bekreftet. Frigidaire faktisk fraråder å plassere noen form for foring på frysehyllene. Men feilsøking årsaken til is akkumulering, og gjøre enkle justeringer kan løse problemet og la fryseren til igjen operere på sitt maksimale effekt.

Justere temperaturen

Justering av temperaturen i fryseren kan holde frysehyllene fra ising opp. Temperaturen bør settes mellom 0 og 5 grader, og du kan bruke en termostat for å rutinemessig sjekke fryseren temperatur for nøyaktighet. Også, advarer West Virginia University at hvis isen i fryseren ikke er frosset fast, er temperaturen for høy.

Rengjør kondensatoren spoler

Rengjøring av kondensatoren spoler kan også lindre glasur på frysehyllene. Kondensatoren spoler kan samle skitt, hår og annet rusk, som vil negativt påvirke deres evne til å opprettholde fryseren anbefalte temperatur. Bruk en kondensator børste eller en støvsuger for å fjerne smuss ansamlinger.

Tining fordamperen spoler

Avising av fordamperen spoler kan også forhindre at frysehyllene fra ising opp. Hvis frost og is akkumuleres på fordamperen spoler inne i fryseren, vil luftstrømmen bli begrenset, noe som resulterer i isen på fryseren hyller, tak, vegger og gulv. Hvis dette er tilfelle, ta alt ut av fryseren, skru kjøleskapets termostat av, og la dørene stå åpne for én til to dager. Sjekk dryppformen for å sikre at det ikke renne over.

Evaluere Tining Issues

Etter avriming av fryseren, skru termostaten tilbake til normal temperatur. Hvis det er en selv opptining fryser, og det begynner å kjøle effektivt, er selv avising feil. Problemet kan være avriming timer, tine ovnen, det avrimingstermostat eller kjølenivå kan være lav. Et kjøleskap reparatør kan feilsøke selv avriming problemer.

Maksimer Door Effektivitet

Sikre at døren åpnes og lukkes riktig kan også hjelpe deg å unngå isete hyller. Lukk døren med nivået av makt som du vanligvis bruker, mens observere den for å se om døren er helt lukket. Hvis den ikke gjør det, kan det hende du trenger å øve mer kraft når stenger døren. Sjekk også innsiden av fryseren for å se om noen gjenstander stikker ut og hindrer døren i å lukke skikkelig. I tillegg undersøke lukkeanordningen for å sikre at det ikke er gummy eller skitne, noe som ville hindre den fra å lukke. Hvis døren ikke lukkes ordentlig, vil fryseren ikke opprettholde riktig temperatur.

Kjøp en Antifrost Fryser Mat

Ved hjelp av en antifrost fryser matte kan bidra til å redusere is på frysehyllene. Vanligvis kan disse antifrost frysematter plasseres på hyller eller gulv av apparatet. Den isolerte skum i mattene forbyr rim og is fra forming, og gjør fryseren fungere mer effektivt.

andre hensyn

Frigidaire advarer mot å bruke aluminiumsfolie samt voks papir eller papirhåndklær på hyllene i fryseren. Lining hyllene hindrer luftsirkulasjon, noe som fører til isete oppbygging. Det er lurt å organisere innholdet i fryseren slik at du vet hvor alt er plassert for å redusere hyppigheten og lengden av tid fryseren døren er åpen. Gjentatte og utvidet døråpninger redusere kjøledrift.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com