Slik installerer en glassfiber dusj og badekar omgir

April 7

Slik installerer en glassfiber dusj og badekar omgir


En glassfiber badekar surround passer over murene som omgir din badekar eller dusj pan. Glassfiber fungerer som en barriere mot fuktighet som produseres av dusjen, som beskytter veggene mot råte. En dusj eller badekar surround kommer vanligvis i tre deler, hver og en som passer over en vegg. Installasjonen er ganske enkel å forstå, men ferdigheter er nødvendig for å få det riktig.

Bruksanvisning

1 Plasser enden av et vater på kanten av badekaret eller dusjen, så det er vertikalt orientert langs veggen. Nivå til anten hviler dødpunkt i skiven og trekke en linje opp veggen for å markere poenget med installasjon, med en blyant.

2 Bruk en dråpe silikon på baksiden av den første dusjen veggpanel. Fjern beskyttelsesfilmen på de selvklebende tappene på hver kant av panelet.

3 Plasser veggpanelet på plass på veggene dusj og trykk godt ned på kantene inntil tapen fester seg. Trykk på midten av panelet til veggen så det obligasjoner riktig. Gjenta denne prosessen med det midtre panelet, installere det på samme måte.

4 Mål og skjære et hull for kranen håndtaket området, ved hjelp av et målebånd og en strøm hullsag. Skjær et hull stort nok til at kranen til å komme gjennom panelet når det er installert. Påfør silikonklebemiddel på baksiden av panelet, og rundt kanten av utskjæringen. Fjern Beskyttelsesfilmen fra kantene og installere dette panelet på veggen.

5 Påfør caulk rundt sømmen av badekar og dusjvegger, samt mellom hver dusj veggpanel. Bruk silikon dusj drivning og en fugepistol.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com