Tegnene på Elektrisitet Theft

August 23

Tegnene på Elektrisitet Theft


Elektrisitet tyveri er en ulovlig aktivitet som er farlig og kan resultere i en forbrytelse overbevisning. Enkeltpersoner vil forplikte strøm tyveri for å unngå å betale verktøyet og strømregninger. Fordi elektrisitet ikke slås av under et tyveri, kan det være svært farlig for de involverte og forårsake personskade.

elektrisitet Patterns

Ifølge Detectent.com, endringer i elektrisitets mønstre er en måte å bestemme strøm tyveri av elektriske selskaper. Hvis mønstre begynner å vise avvik fra hva som er forventet, vil selskapene analysere mønstre for å finne ut om strømtyveri skjer. Mønstre er basert på geografisk plassering, bygge størrelse og belegg. Ved hjelp av strømmønstre er en effektiv måte å bestemme tyveri i enkelt familie boliger og boliger, men er ikke alltid levedyktig med kommersielle steder, som i strømforbruk kan variere mye avhengig av industrien.

cut Ledninger

Et annet tegn på elektrisitet tyveri er at ledningene rundt meter boksen har blitt kuttet eller tuklet med. Hvis det er mistanke strøm tyveri, vil elektriske selskaper sende ut en crewman å inspisere stedet. Alle meter har både plast og metall tags, koblet sammen med ledninger som omslutter meter. Grå koder betyr at måleren fungerer som den skal gjennom en elektrisk selskapet, mens røde tagger betyr en meter er koblet fra. Hvis ledningene er kuttet rundt kodene, kan det være et tegn på at elektrisitet tyveri finner sted.

Meter Cover manipulering

Når som helst en meter har noen hull eller metall på plastdekselet, kan det være et tegn på elektrisitet tyveri. Personer som stjeler strøm kan også bli nødt til å lirke åpne meter boksen for å få tilgang til elektrisitet. De som undersøker strøm tyveri kan også være lurt å sjekke om måleren dekselet er løs, som også er et tegn på manipulering.

fremmedlegemer

Mange mennesker som stjeler strøm også kan sette fremmedlegemer inn i apparatet. Enkelte objekter kan tvinge en målerens tannhjul til å bremse ned, noe som vil føre til at måleren til å ikke telle elektrisitet riktig. For eksempel er sterke magneter ofte brukt som ville stoppe meter fra snu.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com