Hvordan Lay Tile Over Sement Utenfor

June 30

Hvordan Lay Tile Over Sement Utenfor


Sementen utenfor hjemmet, kanskje langs gangveien, kan lett sprekke eller bli flekkete og misfarget over tid. For å gran opp sement utseende, legge fliser over toppen. Flere forsyninger og en god mengde tid er nødvendig, men du trenger ikke å ringe i en profesjonell for en jobb du kan gjøre selv.

Bruksanvisning

1 Kombiner en halv kopp TSP med 2 liter vann i en bøtte. Bland med pluggen.

2 Sug en svamp i løsningen, og sveip den over hele sement overflaten for å fjerne skitt og rusk. Tillate ca to timer for å tørke. Påfør betong fugemasse med en maling valse å hindre fukt fra å bygge opp mellom sement og fersk mørtel.

3 Spre mørtel over den ene siden av området du er flislegging, ved hjelp av sparkel. Begynne i midten av dette område, og huske å arbeide i små deler hvis det er mulig å hindre at mørtel fra herding før legging av fliser.

4 Plasser en flis forsiktig ned på mørtel. Hold flis langs sidene, og legge den på mørtel, trykke på den forsiktig for å hjelpe det bånd med mørtel. Plasser nivå over det, og flytte brikken til den er nivå.

5 Plasser en spacer siden av den første flisen, og deretter legge den neste flis. Gjenta trinn 3 når den første seksjon er fullført. Gjenta trinn 3 til 4 til hele overflaten er flislagt. Tillat 24 timer for alle fliser og mørtel til tørk.

6 Fjern avstandsstykkene, og deretter suge en svamp i varmt vann. Sveip svampen over alle brikker for å fjerne herdet mørtel på toppen.

7 Place fugemasse over en stor del av fliser, og spre den over flisene og inn i sporene mellom dem ved hjelp av fugemasse flyte.

8 Tørk av fugemasse av fliser med fuktig svamp. Tillat fliser og fugemasse å herde i en uke.

9 Påfør fugemasse sealer til overflaten.

Hint

  • Bruk gummihansker, vernebriller, en langermet skjorte, bukser og kneputer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com