Ting for Decks

June 10

Ting for Decks


Når du legger plass til hjemmet ditt, kan en kortstokk være et kostnadseffektivt alternativ. For noen huseiere, det faktum at det gir dem mulighet til å ta i den frodige naturen i deres bakgård faktisk gjør det til et ideelt tillegg. Men møblering en kortstokk og legge tilbehør kan noen ganger være forvirrende siden det er en utendørs plass og et rom i hjemmet. Hvis du er usikker på hvilke elementer som skal legge til dekk for å gjøre det mer attraktivt og nyttig, bør du vurdere de viktigste aktivitetene som familien din planlegger å bruke plassen til og planlegge deretter.

Møbler

Som en forlengelse av hjemmet ditt, kan en kortstokk være utformet på samme måte som ethvert rom i huset ditt. Som et resultat, til det første sted starte når dekorere plass skal være møbler. Avhengig av utseendet du foretrekker det, kan du melde deg på dekk møbler laget av tre, smijern, støpt aluminium, plast eller flettet. Når du ser på stil, ta signaler fra ditt hjem arkitektur for å bestemme den beste se for møbler. En moderne hjem ser best ut med en kortstokk utstyrt med møbler som har elegante, rene linjer, mens en hytte stil hjem parene godt med rustikk stil møbler. Et bord og stoler satt er en god investering fordi det tillater deg å spise utendørs i sommermånedene. I tillegg kan det være lurt å legge til lenestoler eller en liten toseters sofa for å lage en sittegruppe.

Grill

Grilling er en vanlig måte å feire i løpet av sommermånedene, så hvis du planlegger å gjøre en god del underholdende på dekk, er en grill en må-ha element for å lage hamburgere, pølser, biff og andre matvarer. Du har mange forskjellige typer griller å velge mellom, inkludert tradisjonelle kull, gass og infrarød, avhengig av smak som du foretrekker for mat siden trekull formidler et røyksmak til mat som andre stiler ikke. Noen griller har flere funksjoner, for eksempel knyttet brennere eller en innebygd kjøleskap, slik at du kan tilpasse grillen til å passe dine behov.

Svinge

For å legge til en morsom, country-aktig følelse til dekk, legge til en swing. Som dekk møbler, svinger kommer i en rekke materialer, slik som tre, metall og vinyl. Noen er også kledd for en mer dekorativt utseende. Du kan melde deg på en frittstående swing enhet, eller velge en stil som gjør at du kan henge den fra bjelkene i dekk tak. Begge stiler tillate deg å nyte kjølig sommer brisen og gir et ideelt sted for å lese en bok eller tilbringe tid med en kjær.

Lights

Legge lys til dekk gjør at du kan bruke plassen selv etter at solen går ned. Du har en rekke stiler å velge mellom, slik at du kan styre lys spredning. Post-cap lys kan du plassere større lys på toppen av dekk rekkverk for å kaste lys på tabellnivå. For å legge til lys på bakkenivå, bruker legg basis lys på bunnen av rekkverk slik at gjestene kan se hvor de går om natten. Lykter og lommelykt-stil lysene kan legge til en morsom utseende til dekk også, og gi et mer dekorativt utseende. For en lunefull utseende, kan du selv bryte farget streng lys rundt dekk er rekkverk og innlegg for en festlig, fest-aktig stemning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com