Hvordan Monter en Kitchen Sink Tap

June 10

Hvordan Monter en Kitchen Sink Tap


Mens erstatte kjøkkenvasken trykk, må du først kontrollere den nye vasken kranen vil passe inn i eksisterende plass. De fleste kjøkken kraner skal passe på alle vasker, men det kan være noen grunner til at de ikke gjør det. Sammenligne de gamle vasken tappekran målingene til den nye kranen for å sikre at det vil passe før du begynner å arbeide. Tenk hvor mange hull det gamle kranen har, som vil hjelpe deg å velge den nye. Dette vil spare deg noen problemer på slutten.

Bruksanvisning

1 Mål tuten lengden med et målebånd for å sikre at du har nok klaring mellom slutten av tuten til vasken bassenget for rengjøring potter. Vurdere en svanehals kranen eller en veggmontert kran hvis dette er et problem siden de tillater for høy klaring.

2 Tell antall hull i vasken. Sink tappekran hull varierer fra ett hull til fire hull. De fleste vask dekk eller rosett metallplater som dekker kranen varierer fra 6 inches til 16 inches bred. Prøv å holde en tilsvarende konfigurasjon av din nåværende vask tappekran for å sikre at det passer.

3 Beregn avstanden mellom hullene hvis vasken har tre eller flere hull.

4 Mål bredden av dekkskiveplaten eller avstanden mellom de ytre hullene med et målebånd. Spill målingene på et stykke papir.

Hint

  • Dobbeltsjekk målinger for å unngå problemer senere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com