Hvordan å dekke gapet mellom overskap og tak

June 9

Hvordan å dekke gapet mellom overskap og tak


Mange huseiere har lurt på om at noe unyttig plass som eksisterer mellom toppen av deres øvre kjøkkenskap og tak. Denne plassen er bra for kurv samlinger eller sjelden brukte platene, men i de fleste hjem det samler hovedsakelig støv. For kommersielle skap installatører, er dette plassen nyttig fordi det sparer dem bryet med custom-fitting et sett med skap til tak som trolig ikke er helt i vater. Hvis du ikke liker dette gapet på kjøkkenet, er det ikke vanskelig å skjule det bak en ny veggen over skapene.

Bruksanvisning

1. Mål den vertikale avstanden mellom toppen av skap og taket.

2 Trekk 3 inches fra denne målingen og kutt studs til den lengden.

3 Skjær en topp og bunnplate til samme lengde som lengden på skap, for å fylle plassen over dem nøyaktig.

4 Skru boltene inn i topp og bunn plate, med to 3-tommers lange skruer på hver ende av hver stud. Ordne studs slik at de er 16 inches på midten, slik at du vet hvor du skal sette skruene når du skrur på gips.

5 Sett veggrammen i rommet mellom skap og taket slik at dens ansikt er 1/2 tomme tilbake fra fronter av skapene.

6 Finn takbjelker bak gips i taket ved hjelp av en stud finder.

7 Fest veggrammen ved å kjøre 3-tommers lange skruer gjennom topplaten og inn i takbjelkene. Kjør to og to skruer i avstand hver 32 inches langs topplaten.

8. Skrue 2 tommer lange skruer gjennom bunnplaten og inn i toppen av skap. Sett i par skruer fordelt hver 32 inches.

9. Skjær et stykke av 1/2-inch tykk gips slik at den passer arealet av veggrammen. Skru gips i ansiktet av veggen ramme med en 1/4-tommers lang gips skruer, skaper en veggflate som er i flukt med fronter av skapene. Sette en skrue hver 12 vertikale inches langs lengden av hver bolt i veggen ramme.

10 Sett spackle på skruehullene med en gips kniv ved å smøre den over området, og etterlater en flat overflate som er fjær i kantene. Påfør spackle og gips tape til skjøtene mellom gips brikker hvis du brukte mer enn ett stykke gips, noe som gjør det så smidig som mulig for å minimere sliping. Tillat den sparkel for å tørke i 24 timer.

11 Sand spackle glatt med 180 sandpapir, prime gips med ett strøk grunning og finish male det å matche resten av kjøkkenet med to strøk finish maling for en rik, fargerik finish.

12. Påfør et stykke overflate trim til skjøten mellom toppen av skap og bunnen av gips. Påfør en krone molding til skjøten mellom toppen av gips og taket.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com