Hvordan bli kvitt Creeping Buttercup i Lawn

August 6

Creeping smør er flerårig bredbladet ugress som vokser opp til 12 inches i høyden når venstre ubehandlet. Gartnere identifisere disse ugress av sine hårete blader, lange stilker og fem-petaled blomster. Vanligvis snikende smør planter betegne understreker jord problemer. Disse ugress trives i områder med dårlig drenering, sur jord og komprimering som hindrer god luftgjennomstrømning for gress. Det er viktig for gartnere å fjerne snikende smør fra plenen for å hindre dem fra å konkurrere med gress for jordas næringsstoffer.

Bruksanvisning

1 Grav 3 til 4-tommers hull i plenen. Samle 1/2 kopp av jord fra bunnen av hullet for å sende ut til en lokal samarbeidende forlengelse kontor for en jord pH test. Det tar Cooperative Extension kontorer vanligvis tre til fire uker å sende tilbake en jord analyse.

2 Påfør granule kalkstein til jord som er under 6,0. De fleste gresstyper foretrekker å vokse i et jord pH-område mellom 6,0 til 7,0. Mengden av kalkstein som du bruker, avhenger av din jord pH. For eksempel bør de med en jord pH på 5,6 gjelder 50 pounds av kalkstein per 1000 kvadratfot. Hell kalkstein i en dråpe spreder og skyve frem og tilbake over plenen. Vanne plenen etter kalking.

3 Spray snikende smør med et ugressmiddel som inneholder aminopyralid. Fokuser ugressmiddel er spray fra sprayflaske på bladverket av ugress. Den beste tiden å sprøyte snikende smør er når de er kraftig økende.

4 Spray en fille med en ugressmiddel som inneholder glyfosat. Pakk fille rundt en rake. Pensle toppen av krypende Smør planter som vokser over gresset med ugressmiddel-gjennomvåt klut. Påfør i 10 dager.

5 Grav opp snik buttercup plantene å fjerne planter uten bruk av kjemikalier. Unngå å bryte stilkene og forlate røttene i jorden, fordi anlegget vil raskt tut - det er derfor klippe snikende smør er ikke en effektiv kontroll metode.

Hint

  • Rene gressklippere off med vann for å fjerne krypende smørplanteavfall fra bladene. Creeping smør er i stand til å spre seg fra ett område av plenen til det andre området når igjen på gressklippere.
  • Hold husdyr borte fra snikende smør før de har blitt fjernet. Creeping smør inneholder giftige stoffer som dreper husdyr.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com