Hvordan rengjøre en Bamboo Wood Floor

September 12

Hvordan rengjøre en Bamboo Wood Floor


Bambus er et smart valg for hjem gulv. Det er populært fordi det er holdbart, det kommer i en rekke flotte farger fra lys til mørk, og det er miljøvennlig - bambus planten regenererer svært raskt etter å ha blitt kuttet. Hvis du velger å ha en bambus tregulv installert i hjemmet ditt, må du vite hvordan du rengjør den. Riktig vedlikehold av bambus gulv vil beskytte din investering i mange år framover.

Bruksanvisning

1 Bruk en myk, tørr mopp hver dag eller to for å plukke opp støv og skitt. Disse små partikler kan ripe opp overflaten på gulvet når du går på dem.

2 Støvsug gulvet en gang eller to ganger i uken, avhengig av trafikken.

3 En gang i uken, vaske gulvet med en mopp lett fuktet med rent vann. Ikke gjør mopp for våt - overflødig vann kan trenge inn i gulvet, slik at bambus å hovne opp og sprekke. Sørg for å støvsuge rett før du mopp.

4 En gang i måneden, mopp gulvet med en eddik vann - en kopp hvit eddik blandet med en liter varmt vann. Bare litt dempe mopp, og husk å støvsuge først. Jo mindre vann, jo bedre.

5 For å fjerne små riper fra en bambus gulv, bruk en voks pinne. Vokspinnene kommer i en rekke farger, slik at det ville være nyttig å ta et utklipp av gulv med deg til butikken for å matche fargen. Voks pinner er tilgjengelig på hardware og Oppussing butikker.

6 For å fjerne vann flekker eller kjæledyr flekker på bambusgulv, gni flekken med svært fin stålull og påføre et lag med voks. Rengjør alltid opp søl og kjæledyr ulykker umiddelbart.

7 For å fjerne skoen slitemerker, dyppe en ren, tørr fille i pastavoks og gni den skrapemerker mark unna.

8 For å fjerne fett eller olje flekker, dyppe en ren klut i white spirit, gni flekken ut og bruke gulvvoks til området.

9 Cover fast-on tyggegummi med noen få ark med papirhåndkle og legge en ispose på toppen. La det sitte i 10 til 15 minutter. Bruk en plast spatel for å skrape av tyggegummi. Hvis tannkjøttet etterlater en rest, bruke litt white spirit på en ren klut til å tørke det bort.

10 Bruk litt lim gulvvoks å gni crayon merker unna.

Hint

  • Plasser en matte i nærheten av døren, slik at du, din familie og dine gjester kan tørke av bunnen av seg skoene før de går på gulvet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com