Hva er farene ved Rens Urinaler med blekemiddel?

August 26

Hva er farene ved Rens Urinaler med blekemiddel?


Når det kombineres med enkelte husholdningsprodukter, den viktigste ingrediensen i blekemiddel, natriumhypokloritt, kan skape sterke giftige gasser og røyk. Påfør ekstrem forsiktighet ved bruk av blekemiddel, spesielt når du rengjør en urinal og den omkringliggende badegulv og overflater. Hvis du bruker ekstra bad rengjøringsmidler nær blekemiddel, les etiketten av renere å finne ut om det inneholder spesielle ingredienser som er skadelig når den kombineres med blekemiddel.

Ammoniakk og Bleach

Mens rengjøring med eller kaster blekemiddel og ammoniakk sammen, kan du lage skadelig giftig gass som kalles kloraminer. Unngå å søle blekemiddel på de omkringliggende murstein eller betong områder av urinal eller gulvet da de kan inneholde en tidligere renere som vil lage denne dødelig gass når de utsettes for blekemiddel. Noen avløp rengjøringsmidler og kalsium fjerning produkter kan også lage denne gassen med blekemiddel, selv når den brukes til urinal tidligere.

Bleach og Syrer

Blanding blekemiddel med toalett bolle og urinal rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk vil produsere giftig klorgass. Når skylling urinal med vann og disse kjemikaliene, vil produksjonen av saltsyre og underklorsyrling gass oppstår. Mens eliminere denne fare ved med hensikt å unngå bruk av blekemiddel og ammoniakk sammen kan synes enkel, er ammoniakk en ingrediens i et bredt utvalg av produkter. Maling og andre rengjøringsmidler kan inneholde ammoniakk og vil aktivere denne gassen ved kontakt. Ammoniakk er også til stede i human og animalsk urin. Ved rengjøring urinaler spesifikt, skrubb og skyll dem med vann på forhånd for å eliminere eventuelle ammoniakkholdig urin blekemiddel kan kontakte.

Bivirkninger

Kloraminer, klor, saltsyre og Hypochlorous gasser forårsake luftveisproblemer hos personer som møter dem. Disse effektene kan være kvalme, oppkast, brystsmerter, kortpustethet, hoste og andre luftveisproblemer. Overeksponering av disse giftige kombinasjonene kan føre til døden i løpet av 30 minutter til en time. Hvis giftig røyk er høy nok, kan bare noen puster føre til døden av de puste inn røyk.

Sikkerhet

Hvis du blander den blekemiddel med ammoniakk eller syrer, forlate området umiddelbart. Slutt å bruke rengjøringsmidler hvis du begynner å oppleve noen av bivirkningene for giftige gasser skapt av et blekemiddel kombinasjon. Kontakt Giftinformasjonen umiddelbart, og liste alle kjemikalier du brukte sammen med eventuelle tidligere brukte kjemikalier. Gift vil bidra til å avgjøre om blandingen skapte giftig gass og prosedyren eller kontaktinformasjon for å tømme området av disse gasser. Kontakt Giftinformasjonen på 1-800-222-1222.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com