Verktøy for å rydde Air Conditioner Kanaler

July 10

Over tid sentralvarme og luftkanaler i ditt hjem kan buildup støv, spindelvev og annet rusk fra hjemmet som negativt påvirker den generelle ytelsen til oppvarming og air condition-systemet.

Luft

En boks med trykkluft, eller en luft tank fylt med luft vil blåse luft inne luftkanalene til å løsne støv og spindelvev buildup i hver luftkanal i hjemmet. Avkastningen dekselet bør fjernes med en skrutrekker først.

Fjærkost

En fjærkost med en utvidelse vil nå inne i luftkanalene. Roter fjærkost rundt kanalene på en jevn og litt høyt tempo for å fjerne spindelvev buildup og støv buildup fra luftkanalene. Vær forsiktig for å unngå å rive noen ganger sprø duct arbeid.

Støvsuger

Bruk en kraftig støvsuger med en sprekk vedlegg inne i luftkanalene for å fjerne spindelvev og støv buildup. Vinkel med fugemunnstykket til å støvsuge sidene av dekk også.

Anti-Dust Spray

Bruk en boks med anti-støv spray inni luftkanaler minst en gang hver måned for å redusere alvorlighetsgraden av støv og spindelvev buildup inne i luftkanalene.

mugg Remover

Noen ganger mold og mugg kan buildup inne i air condition kanaler. Bruk en boks med mold og mugg remover minst en gang i måneden for å fjerne og forhindre mugg og jordslag fra forming.

Hvorfor rense luftkanaler

Rengjøring av luftkanaler kan forbedre effektiviteten av kjøle- og varmesystem. Rengjøring av luftkanaler kan også drastisk redusere allergi følsomhet i hjemmet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com