DIY skur med Vents

September 8

En DIY skur med ventilene kan gi deg ekstra lagringsplass, et kontor eller en rekke andre bruksområder. Design kan være alt fra enkle frittstående strukturer for å utdype utvidelser av ditt hjem. Snakk med den lokale bygningen inspektør om byggeforskrifter for å bygge en DIY skur. Spesifikk informasjon om ventilasjonskrav eller anbefalinger. Du kan bli pålagt å sende inn planer og få en byggetillatelse.

Konstruer en Foundation

Stiftelsen holder skur feste seg, sklir eller skli. Stiftelsen kan være laget av betong, solid betongblokker eller forfall motstandsdyktig 4-by-4 tømmer. De decay-motstandsdyktig tømmer kan være den enkleste grunnlag for å konstruere. Finn grunnlaget vekk fra vann avrenning og på et jevnt underlag.

Markere området med 2 x 2 staver i hvert hjørne av skuret. Gjør området minst seks inches utover yttervegger. Fjern fire inches av jord. Bruk en fire-fots vater og en 2 x 4 bord til nivå bakken. Dekker bakken med landskapet stoff eller en luke barriere og sted plen kanting rundt omkretsen. Fyll plassen med fire inches av grus eller pukk. Bruk en hånd sabotasje å komprimere og vatre strø.

Innramming Structure

Plasser tømmeret over sengetøy og dekke tidtakere med en vanntett membran. Membranen fungerer som fuktsperre og holder fuktighet bort fra skuret terrassebord. Bruk 2 x 6 eller 2 x 8 gulvbjelker. Installer topp- og endebjelkene. Sikret gulvbjelkene til overskrifter. Doble endebjelkene. Installer bjelkene vinkelrett på tømmer. Oriented Strand Board (OSB) eller tongue-in-groove gulvbord kan brukes til skjulet er gulv. Tongue-in fjær gulv vil gi en sterkere dekk.

Bruk yttervegger med 2 x 4 eller 2 x 6 pigger. De grove åpninger må være riktig størrelse for vindu og dør du installerer. Tre, aluminium eller vinyl materiale er tilgjengelig for vindusrammen. Vinyl og aluminium er lite vedlikehold.

Standarden dør bredde er 32 inches. Det kan være lurt å tenke på å installere doble dører på en av ytterveggene. Dette vil sikre at du har enkel tilgang til hver side av skur samt lett inn- og utstigning for store gjenstander.

De mest populære takene for boder er Pent, Hip Gabel og Gambrel. Den enkleste taket for å konstruere er den Pent, som består av bjelker skrått forfra til bakveggen. Den Gabel er trekanten som truss design. De Hip tak sølevann nedover mot veggene og er pyramideformet.

En Gambrel tak gjør skur ser ut som en liten låve, men er et utmerket valg det du trenger mer lagringskapasitet under taket. Bruk ½-tommers kryssfiner til takterrassen. Du kan installere ridge vents langs toppen av skuret. Ridge vents tillate varm luft å strømme ut.

Vanligvis bygger koder krever en kvadrat foten av ventilen for hver 150 kvadratfot med plass. Hvis du bygger et tak med takutstikk vil det hjelpe med vann drenering vekk fra veggene. Du kan også installere lavere inntak lufthull i et nedre vegg for å få inn kald luft. Sørg for at du har en balanse av begge åpningene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com