Hvordan lage Milk Crate Hyller

September 20

Hvordan lage Milk Crate Hyller


Melk kasser er solide, ventilerte plast kuber som er lett tilgjengelig gjennom brukte varer butikker og andre brukte arenaer. Deres vanlige form og evne til å holde tunge ting gjør dem til et utmerket valg for lagring av elementer, og med en liten bit av arbeid, kan de også brukes som hyller. Selv om det er mulig å bare stable melk kasser oppå den andre, kan du bruke strips for å legge et lag av sikkerhet.

Bruksanvisning

1 Lay tre melk kasser på gulvet, åpning til gulvet og ordnet på rad. Din sokkel vil være tre melk kasser høy. Selv om du kan gjøre høyere hyller, de er mer uhåndterlig og ustø.

2 Bruk strips til å sette tre poeng av sammenhengen mellom hver av melk kasser. Strips er strimler av plast med en låsemekanisme i den ene enden. Ved den motsatte ende trekkes gjennom låsemekanismen, strammer den løkken opprettet og låses løkken på plass. Trekk enden av kabelbåndet gjennom kantene på to av boksene, og deretter trekke den stramt.

3 Snu alle melk kasser til den ene siden, og gjenta trinn 2. I hovedsak er du oppretter en solid tårn av melk kasser, en på toppen av den andre, og sikre dem med strips.

4 Vri melk kasser til den andre siden, og gjenta trinn 2. Du legger strips på alle sider bortsett fra åpningen.

5 Plukk opp i tårnet av melk kasser, og sette den opp på den ene enden.

6 Clip alle de lange løse tråder fra kabelbånd med avbitertang.

7 Sett risten opp hvor du vil plassere hyller.

Hint

  • Stable de tyngste tingene nederst på melk kasse hylle for ekstra stabilitet.
  • Sett melk kasse hylle i et hjørne for å holde den stødig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com