Hvordan jeg drepe mold på Bacon?

September 3

Bacon, som enhver annen type kjøtt, kan lett ødelegge og vokse mugg på den. Den eneste typen bacon produkt hvor formen er akseptabelt er tørr kurert bacon, men formen må likevel være trygt fjernes. Ved hjelp av en stiv stålbørste vil drepe og fjerne mugg fra bacon. Men hvis du legger merke til tilstedeværelsen av mugg på en annen type bacon produkt må du trygt avhende alle de infiserte bacon. Du bør aldri prøve å kutte ut den delen av bacon med mugg på den og fortsatt bruke bacon.

Bruksanvisning

1 Les etiketten på bacon pakke for instruksjoner om å håndtere mold. Tørr kurert bacon kan pålegge deg å bruke en stiv stålbørste til å fjerne mugg.

2 Bruk rene plasthansker ved håndtering tørr kurert bacon og plasser deretter bacon på en ren skjærebrett.

3 Bruk en stiv stålbørste for å fjerne eventuelle forekomster av mugg på bacon, som vanligvis vises i en grønn farge.

4 Sett bacon i en bolle med varmt vann for å fjerne salt. Ikke suge bacon hvis emballasjen instruksjoner krever at du ikke fjerne salt.

5 Ta ut og umiddelbart gjennom bort noen bacon produkter som ikke er tørr kurert. Pakk bacon i plast og kast den i en søppelbeholder som er utilgjengelig for barn og dyr.

6. Bruk en vaske desinfiserende spray og papirhåndklær til å rengjøre området i kjøleskapet der mugne bacon var plassert.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com