Hvordan bygge en grill ut av en 55 Gallon Drum med stil

August 29

Hvordan bygge en grill ut av en 55 Gallon Drum med stil


Bygg din egen grill er den beste veien å gå, se hvordan du gjør det under!

Bruksanvisning

1 Det tok oss en stund å få det akkurat slik vi ville ha det, men nå har vi 3 griller! Hver og en stolt vise vår favoritt NFL, NCAA og NBA team logo! Unødvendig å si at vi har en grill for hvert arrangement! Gjennom årene har vi også hatt flere familiemedlemmer tigge oss for å gjøre dem en for bursdagsgave! Så her ya gå, her er det perfekt sett med instruksjoner om hvordan å lage en grill ut av en 55 gallon trommelen med stil!

Husk sikkerhet først! Pass på at du har noen vernehansker og briller hendig! Du vil være å håndtere skarpe kanter, og jeg har et arr å bevise det!

2 Ta din markør og måle en fjerdedel av fatet trommelen. Dette blir lokket på grillen.

3 Bruk sagen, kutt kanten av kvartalet delen for å kutte ut lokket. Avhengig av hvor grov kantene er mulig grid dem ned om nødvendig.

4 Fest stenger for matlaging overflaten. Sveise barer på hver ende og to støtte de i midten. Dette er et ekstra trinn, men det vil tillate deg å flytte karakteren mye enklere! Weld noen grove kanter er det bedre å ta deg god tid nå og deretter betale for at grov kant senere!

5 Sett på hengsler og håndtak. Du kan bare få grunnleggende seg fra jern sår, eller hvis du vil ta den helt ut kan du bestille tilpassede hengsler på nettet!

6 Neste Fest Base! Du vil ønske å sveise bena på og sørge for at de er solid nok til å støtte grillen. Forankring bunnen med en annen del av nettet eller horisontale stenger fra den ene siden til den andre kan bidra til å stabilisere den.

7 Dette er en liten bonus tips om hva vi gjorde. Vi fant vår favoritt lag logoen online og gjort en sjablong og plassert den på vår 55 gallon trommelen og spray malt det! Det ser kjempebra! Hvis du ønsker å prøve å gjøre noe lignende jeg ville anbefalt å gjøre alle dine maleri før du fester håndtakene! Stol på meg, det ser bra ut, og alle mine ektemenn kamerater er sjalu! Hvis du ønsker å få litt gal du kan selv bestille tilpassede ristene som legger til en fin touch!

Nå som du vet hvordan å lage en grill ut av en 55 gallon trommelen med stil, gå ut og gjøre det!

Hint

  • Som alltid bruke vernebriller og hansker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com