Fordeler og ulemper ved en Rain Vann Høsting Prosjekt

August 10

Regnvann høsting er en prosess som går tilbake til antikken. Den bruker bygge tak og andre menneskeskapte overflater for å fange og omdirigere vann inn i et holdingselskap container. Vannet kan brukes til vanning eller forbruk for både dyr og mennesker. I dag, den "back-to-the-land" og grønne bevegelser har brakt tilbake regnvann høsting og det blir stadig mer populær enn noensinne. Moderne design av regnvann høsting prosjekter vanligvis utnytte takrenner på hus for å flytte vann i brønner. Vannet filtreres og deretter brukt som vann i hjemmet eller hagen.

Fordel: Lite vedlikehold

En grunn til mennesker av begge utviklingsland og utviklede land oppsøke regnvann høsting systemer er relativt liten mengde vedlikehold som kreves for å få gratis vann til drikke og husholdningsbruk. Årlig gutter, er ned-pipe og tankrengjøring nødvendig. Dette er vanligvis begrenset til fjerning av løv, smuss og annet avfall før de store nedbørsmengder sesongen. Filtre må inspiseres hver tredje måned eller så, og tankene bør overvåkes for sprekker. Disse rimelige oppgaver er enkle å gjøre for den gjennomsnittlige person med minimale ferdigheter.

Ulempe: unpredicatable Nedbør

Nedbør er ofte vanskelig å forutsi og vanligvis kommer og går. Dette er den viktigste fall av regnvann høsting. Med mindre mange store lagertanker er brukt, kan det være vanskelig å lagre nok vann til å komme gjennom tørkeperioder. Hvis et område har begrenset nedbør, avhengig av regnvann høsting for alle vann behov er ikke anbefalt.

Fordel: Miljøvennlig

Bærekraft er en grunn regnvann høsting har blitt mer populært de siste årene. Det er en miljøvennlig måte å landskap planter, hage og plener. Tilstedeværelsen av regnvann høsting prosjekter bidrar til å begrense jorderosjon, overvann avrenning og overvann forurensning. Det er et skritt i lokal selvforsyning, noe som reduserer behovet for å importere vann fra uholdbar eksterne kilder. I tillegg gir det folk en konkret leksjon i vann bruk og vern, som de kan tydelig se hvor mye vann det lokale klimaet produserer.

Ulempe: Kostnad

Pris er en faktor sakker spredning av regnvann høsting prosjekter. En ny installasjon kan koste alt fra $ 200 til $ 2000 eller mer, avhengig av systemets størrelse og teknologi nivå. Som solcellepaneler, trenger regnvann høsting oppsett slutt betale for seg selv, men kan ta alt fra 10 til 20 år, avhengig av system og nedbør.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com