Hvordan avslutte Crown Molding på en Vent

March 28

Hvordan avslutte Crown Molding på en Vent


Kronen legger rikdom og skjønnhet til et rom. Men ikke alle rommene er designet med kronen i tankene. Det er problematisk, men ikke for vanskelig å installere kronen når det er ventiler, rør eller andre hindringer der molding må være installert. Klippe en firkantede enden på kronen gir en røff look, på grunn av det uferdige slutten. Klippe en avkastning på slutten gjør en profesjonell, ferdig slutten akkurat som proffene.

Bruksanvisning

1 Hold kronen på plass og markere lengde. Gjør dette ved å plassere en firkantet mot kanten av ventilen der trim vil opphøre og markere støping med en blyant.

2 Skjær en 45-graders vinkel på slutten med den lange punkt på overflaten av trim mot ventilen.

3 Skjær en 45-graders vinkel på enden av en kort stykke, men stor nok til å kutte igjen på gjæringssag. Deretter lage en rett snitt som krysser 45-graders vinkel på baksiden av kronen. Når kuttet riktig, vil stykket passer med den forrige gjærings å lage en ferdig 90-graders hjørne.

4 Påfør lim gjærings og fest endestykke til tilstøtende brikke med 3d eller 4d ferdig neglene. Bore styrehull som er litt mindre enn den spiker.

Hint

  • Feste endestykket er mye enklere med en pneumatisk spikerpistolen. Bruk negler som trenge om lag 3/4-tommers i den andre delen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com