Hvordan Size My Kjøleskap

April 22

Hvordan Size My Kjøleskap


Når du shopper for et nytt kjøleskap, sørg for at du vet de innvendige og utvendige målinger av ditt gamle kjøleskap, samt dimensjonene på plass den gamle enheten okkupert, for å unngå å bringe hjem en ny kjøleskap som ikke får plass i.

Bruksanvisning

1 Mål utvendig størrelse på kjøleskapet ditt. Bruk et målebånd for å måle høyden, bredden og dybden av din nåværende kjøleskap.

2 Mål innvendig størrelse på kjøleskapet ditt. Måle den indre høyde, lengde og bredde av kjøleskapet i inches og formere de tre tall. Mål fryseren siden av kjøleskapet og multiplisere disse tallene. Legg sammen de kubikk tommer målinger og dividere med 1728 kubikk inches (en kubikk fot måling i inches). For eksempel, si det indre av fersk mat siden av kjøleskapet måler 24 inches dyp ved 16 inches bredt med 59 inches høy - disse tallene multipliseres tilsvare 22,656 cubic inches. Måling av fryseren på samme måte gir en måling av 11,880 kubikk inches. Legg sammen de friske og fryse sider 'kubikk-tommers målinger; i eksempelet målingen er lik 34,536 kubikk inches. Del dette tallet med 1728 og kubikk fot størrelsen på kjøleskapet er 19.98 kubikkfot.

3 Mål området som den gamle kjøleskap okkuperer. Mål høyden, bredden og dybden i området der du må plassere et kjøleskap.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com