Jenn-Air gasstoppen Instruksjoner

April 21

Jenn-Air gasstopper kommer i en rekke ulike stiler og funksjoner. Uavhengig av modelltype, er det viktig å vite hvordan du skal betjene apparatet riktig. Å vite hvordan å kontrollere temperaturinnstillinger og tilberede måltider vil hjelpe deg å få mest mulig ut av ditt produkt.

sett Controls

Still inn temperaturen for ovnen. Finn knappen på fronten av ovnen og skyv den inn. Etter å trykke inn knappen, drei det mot klokken til Lyset innstillingen. Når du ser den blå flimmer av gass starter, fortsetter du å vri bryteren til du finner ønsket temperaturinnstilling for hva du har tenkt å lage mat.

Kjenn dine innstillinger

Bruk forskjellige komfyr innstillinger for å lage mat og forberede ulike matvarer. Bruk lav temperatur for å holde maten varm når det trengs. For måltider som krever dampende eller krypskyting, bruk en Simmer setting. Bruk en Slow Kok innstilling for måltider som er laget av steking, eller for å holde matvarer med en væske basen koke sakte. Bruk Kok innstilling for det samme formål, bare med en høyere temperatur.

sikkerhets~~POS=TRUNC

Bli kjent med lyder og bilder fra din platetopp. Når du slår på ovnen din, må du være klar over at gassen lyset skal være blå. Hvis det er en annen nyanse eller slår seg på med en sprukket eller hvesing kontakt kundeservice. Rengjør apparatet ofte for å unngå gass bygge opp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com