Hvordan Rett opp et eviggrønt tre

February 3

Hvordan Rett opp et eviggrønt tre


Over tid kan eviggrønne trær begynner å helle til den ene siden. Dette kan være forårsaket av vær, grunnfaktorer og vekstfaktorer. Dersom treet er en del av et landskap i stedet for bare vokser i naturen, er usannsynlig å være attraktivt for eieren sin skjeve utseende. Hvis du har en eviggrønn av noe slag som begynner å helle i hagen din, kan du ta noen tiltak som kan rette det ut igjen.

Bruksanvisning

1 Grav en sirkel rundt treet for å løsne opp røttene. Frigjøre røttene slik at treet ikke blir skadet når du trekker den rett. For et eviggrønt tre med en 4-tommers bagasjerommet, grave en sirkel 40 inches bred og 2 fot dyp.

2 pund eller skru en sterk innsats i bakken på siden treet lener seg bort fra. Bruk en metall stake med en løkke på toppen og plante det så dypt ned i bakken som du kan.

3 Knyt en kabel eller tau rundt treet. Bruk en flat tau eller stropp laget av nylon eller bomull for å unngå skader på stammen av treet.

4 Fest kabelen til bakken anker og trekke treet inn i en litt mer oppreist stilling.

5 Kontroller spenningen på tauet. Ettersom treet begynner å rette, kan spenningen på linjen reduseres. Re-tie det litt strammere å trekke treet videre oppreist. La treet støttes for sesongen for å veilede det rett.

Hint

  • Hvis treet er inne i en alvorlig mager, kan du ikke være i stand til å rette det på egen hånd. Leie en tre bevegelige selskap som har en skikkelig tre spade til å grave opp og plante treet på en sikker og rett posisjon for å tillate det å vokse rett igjen. Hvis treet er faktisk vokser skjevt, bruke to staver rundt treet og tie tau til treet for å trekke det inn i en oppreist posisjon. La den stå der til den blir stående rett uten støtte.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com