Hvordan dekke Valances

April 13

Et stoff-dekket tre Valance bord eller gesims bord legger den siste finishen til et vindu behandling, og serverer en funksjonell og dekorative formål. Selv om ren tre kapper ser attraktive, dekker dem i stoff gir en lys og trivelig notat til rommet og øker sin appell. Wooden Valance styrene også skjule gardin stang og annen maskinvare som brukes for montering av gardiner, legge farget mønster i deres sted. Avhengig av personlig smak, bruker stoff i samme farge som gardiner eller en kontrastfarge, slik at vinduene skiller seg ut.

Bruksanvisning

1 Mål bredden og lengden på forsiden, sider og toppen av treet Valance styret. Cut møbeltrekk batting to til tre inches større enn målingene, så det brytes rundt fronten og sidene av Valance.

2 Spre batting på en jevn arbeidsbordet og midt gesimsen forsiden ned over den. Begynn innpakning vatt over gesims og stifte det på plass. Kutt vatt i hjørnene, slik at det kan legges over gesims boards jevnt, uten at synlige bretter på forsiden. Staple vatt hele veien rundt tre gesims, slik at den ligger tett og det overskytende samler over ryggen kanter.

3 Iron dekorative stoff for gesimsen å fjerne folder eller bretter. Mål og kutte stoffet til å passe over fronten, toppen og sidene av Valance, pluss to inches rundt.

4 Spre stoffet feil side opp på et bord og sentrere tre gesims dekket i vatt over det, med sin forside ned. Pakk eller strekker stoffet over den fremre og toppen av gesimsen slik at den er tett og glatt før stifting den til baksiden av trevirket.

5 Pakk stoffet på venstre side over venstre for Valance, trekke tett for å fjerne folder eller bretter og stifte det til baksiden. Også vikle stoffet på høyre side til høyre for Valance. Kutte stoffet langs hjørnene eller kurver med skarpe stoff saks, slik at den samsvarer med formen, hvis det er nødvendig. Stift eller tape stoffet for å hindre eventuelle folder eller bretter oppstår rundt kurvene.

6 Snu stoffet dekket Valance over til eksponere sin bakkant. Mål og kutte en lengde på vanlig hvitt stoff å spre seg over ryggen som skjuler stoffkantene. Fest stoffet på plass med stifter, sterkt lim eller tape.

7 Spre en tynn linje av varmt lim langs nedre kanten av stoffet på tre Valance og plassere dekorative frynser over det som forheng på gardinene nedenfor. Alternativt, spre et tynt perle av lim langs sidene av fronten av stoff og feste en lengde på pyntelister eller blonder over hverandre for ekstra appell.

Hint

  • Når du velger stoff for Valance, velger stoff som reflekterer din personlige stil og smak.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com