Hvordan samle Yucca Seeds

February 1

Yuccas har korte badebukser som ligner palmer og lange, bustete grønne blader som dukker opp fra toppen av det i en rund form. I løpet av våren kommer en sentral blomst stilken fra toppen av anlegget med klynger av små, hvite blomster i en kjegleform. Hvis du bor i sørvest hvor Yucca møll liv, vil yucca utvikle frø som du kan høste og lagre i anlegget i løpet av våren.

Bruksanvisning

1 Vent til yucca blomster visne og begynner å undersøke stilken daglig til runde, grønne pods vises i deres sted.

2 Vent litt lenger før de pods slå en lys brun farge og føles tørr å ta på. Ikke vent til de sprekke, siden frøene vil spre.

3 Skjær hele stammen av så nært som mulig til midten av anlegget med håndbeskjæringssakser. Trekk av hver av pods forsiktig med fingrene og legg dem på en papptallerken.

4 Sett platen i en varm innendørs plassering og la pods der i opp til en uke å tillate ytterligere fuktighet fordamper fra dem.

5 Plukk opp pods mellom en tang og knuse dem, som smuldrer det ytre skallet og avslører de indre flate, svarte frø. Skill ut frøene og kast alle de knuste skrog.

Hint

  • Yuccas produserer ikke frø hvert år, så du kan ikke alltid se pods utvikle. Pods vanligvis utvikle senest sommeren eller tidlig høst.
  • Oppbevares yucca frø i en konvolutt på et kjølig mørkt sted, eller plassere dem i fuktig sand inne i et kjøleskap til den er klar til å plante.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com