Hvordan Design en Sump Pump Basin

March 13

Hvordan Design en Sump Pump Basin


En sump pumpesystem blir brukt til å fjerne uønsket vann fra en rekke områder. Utformingen og konfigurasjonen av sump pumpe bassenget, også kjent som sump gropen, vil avhenge av typen vann-entry problemet som har oppstått. Noen bassenger vil være utformet for å fange grunnvann, mens andre bare vil samle overflatevann. Hver situasjon må vurderes for å finne ut hva slags vask er nødvendig.

Bruksanvisning

En Bestem type sump bassenget du trenger for din situasjon. Hvis du prøver å motvirke vann innsig kommer opp fra under boligen, kan en pre-produsert bassenget være det beste alternativet. Disse bassenger har pre-boret filtrert hull som gjør at grunnvann å gå inn i sumpen servant og pumpes ut. Ved denne anvendelse er det formål å samle opp vannet før den når overflaten. En slik sump-bassenget vil være ekstremt vanskelig å lage selv. Hullene må være skikkelig forberedt til å la vann inn i bassenget, men hindrer skitt og rusk fra å komme inn og tetter pumpen.

2 Velg mellom betong og plast for sump bassenget. I en kjeller med betonggulv, betong sump bassenger er den vanligste typen. En del av gulvet vil måtte bli fjernet og et hull graves ut for å bygge bassenget. Dette kan gjøres med en spesiell sag eller en elektrisk jekk hammer for å bryte opp betong. Når rusk blir fjernet vil du bygge en treramme å inneholde den nye betong. Betongvegger og basen må være ca 3 inches tykke. Hvis du føler deg mer styrke er nødvendig, kan armeringsjern eller en netting legges til fôr. Sumpen bassenget må være utformet for å imøtekomme et dekke av noen type. En metallristen vil bidra til å hindre noen fra å tråkke i gropen, men tillate overflatevann å strømme inn.

3 Størrelse sumpen bassenget for å passe dine behov, og enda viktigere for størrelsen pumpe du har tenkt å install.The gjennomsnittlig bassenget vil være mellom 18 og 24 inches tvers. I gjennomsnitt vil en sump bassenget være mellom 24 og 30 inches i dybden. De fleste konkrete sump bassenger er kvadratiske eller rektangulære, mens flertallet av pre-produsert bassenger er sirkulære. Formen av bassenget er av liten betydning så lenge som pumpen passer lett inn i bunnen med et minimum av 2 inches klaring på hver side.

Hint

  • Hvis du har tenkt å legge til et batteri-back-up pumpe vil du kanskje vurdere å gjøre bassenget litt større.
  • Når du planlegger plasseringen av bassenget ikke plassere den i nærheten av noen underjordiske verktøy linjer eller kloakk avløp.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com